Syyskauden aikataulu ja ilmoittautuminen syyskaudelle

Syyskauden 2017 aikataulu ja hinnasto ovat nyt ilmestyneet! StepUp Schoolin syyskausi alkaa maanantaina 14.8. ja päättyy perjantaina 15.12. Ennen syyskauden alkua, 12.–13.8. voi useisiin syyskauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla. Tiedotamme tutustumistunneista tarkemmin kesän aikana.

Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 4.11. eikä itsenäisyyspäivänä ke 6.12.

Aikataulu – Syksy 2017

Tutustu hinnastoon ››

Aikatauluun on merkitty pinkillä värillä Show- ja Streettanssin koulutusohjelmien ja Skene Musiikkiteatterikoulun tunnit, joihin osallistuvat ryhmät valitaan erillisten pääsykokeiden kautta. Lisäinfoa koulutusohjelmista löydät täältä. Aikatauluun on merkitty myös koulussamme treenaavia muodostelmaryhmiä. Niihin hakemisesta infoamme kotisivuillamme ja Facebookissa lisää heti kun yksityiskohdat tarkentuvat. Näiden lisäksi aikataulussa on listattu Varvastekniikkatunnit, joille osallistumisesta on sovittava erikseen opettajan kanssa, ja joille on erillinen maksu.

Muutoksia aikataulussa

Kauden vaihtuessa myös aikataulu muuttuu aina jonkin verran. Suurin osa tunneista jatkaa entisellä paikallaan, mutta joidenkin tuntien kellonaika muuttuu. Kokonaan toiselle päivälle siirtyvät Helsingin Happy Family, joka pidetään syyskaudella torstaisin, Funky Monday, joka siirtyy torstaille ja näinollen saa nimekseen Funky Thursday sekä Freestyle, joka siirtyy lauantaille ja jonka opettajaksi vaihtuu Hanna Karttunen. Pekka Kataisen Happy Hour 60+ -tuntien nimeksi muuttuu Dance, joka vastaa tunnin nykyistä sisältöä paremmin. Tarkista tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta!

Drop-In -tunnit
Uutena konseptina alkavat keskitason ja edistyneiden tason oppilaiden Drop-In -tunnit, joille on helppo tulla mukaan myös satunnaisesti. Näillä tunneilla tehdään samaa sarjaa enintään kaksi kertaa. Drop-In -tuntien ryhmät eivät esiinny oppilasnäytöksissä. Toki myös muille StepUp Schoolin tunneille on helppo tulla mukaan myös kesken kauden, koska tunneilla treenataan samaa sarjaa yleensä pari-kolme viikkoa, jolloin muut oppilaat saa nopeasti ”kiinni”. Muilla kuin Drop-In -tunneilla opit kuitenkin parhaiten käymällä tunnilla säännöllisesti. Lue lisää Drop-In -tunneista ››.

Uusia opettajia
Uusina opettajina aloittavat mm. StepUpin koulutusohjelmista, lukuisista keikoista (mm. Isac Elliotin taustalla) sekä sijais- ja leiriopetuksista tutuksi tullut Lasse Lipponen, joka opettaa maanantaisin Espoossa Street-tunneilla ja perjantaisin Vantaalla Street- ja Commercial -tunneilla, StepUpin koulutusohjelmista, excess vir -tanssiryhmästä sekä lukuisista sijaisopetuksista tutuksi tullut Nikolas Nurmi, joka opettaa torstaisin Vantaalla Street ja Easy Street Dance -tunneilla sekä viiden vuoden tauon jälkeen StepUpin opettajakuntaan odotetun paluun tekevä Anne Pihlström, joka opettaa lauantaisin Espoossa 10–15 -vuotiaiden Show-tunnilla sekä ruotsinkielisillä 5–9 -vuotiaiden lasten Show-tunneilla.

Uusia lajeja ja tunteja
Syyskauden uusia lajeja Helsingissä ovat kesäkaudelta tuttu Improvisaatio, jota Jessica Piasecki opettaa keskiviikkoisin, torstaiaamuun paluun tekevä Pekka Kataisen Power Core Pilates, sekä Paula Vuorelan Street Stilettos sunnuntaisin. Espoon uusia tunteja ovat mm. Katri Mäkisen Latino Show 16+ keskitaso maanantaisin, Nora Mahmoudin Commercial Heels tiistaisin sekä Fatima Witickin Baletti 40+ keskiviikkoisin ja Vantaalla uutena tuntina alkaa mm. Pekka Kataisen Sweat & Dance 25+ torstaisin. Lisäksi lasten Street & Show -tunteja tulee nyt myös Vantaan tiistai-iltaan sekä Helsingin lauantai- ja sunnuntai-iltoihin. Tarkista kaikki uudet tunnit syyskauden aikataulusta!

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen kaikille syyskauden tunneille alkaa keskiviikkona 31.5. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täältä. Kevätkauden ilmoittautumiset eivät näy omissa tiedoissa enää kevätkauden päätyttyä.

Lippujen ostaminen
Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kevätkauden tuntien yhteydessä 24.5. saakka ja kesäkauden tuntien yhteydessä Helsingissä 5.6. alkaen. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua.

Kevätkaudelta syyskaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen
Aikataulu muuttuu jonkin verran kevätkaudelta syyskaudelle siirryttäessä. StepUp School siirtää ennallaan tai lähes ennallaan jatkuvien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta syyskaudelle lauantain 27.5. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa kevätkauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon kevätkaudelle. Siirretyt ilmoittautumiset näkyvät kotisivuillamme oppilaan omissa tiedoissa 31.5. alkaen.

Kevatkaudelta syyskaudelle 2017 siirtyvat ilmoittautumiset

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään tiistaina 30.5. ostamalla mikä tahansa syyskauden tuntilippu. Mikäli oppilaan asiakastilillä on valmiina 27.5. voimassaoleva kevät- tai syyskauden lippu, jossa on tarvittava määrä varauskertoja jäljellä, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Liput ja maksut. Kevätkauden ilmoittautumiset eivät näy omissa tiedoissa enää kevätkauden päätyttyä.

Jokainen tunti, jolle oppilas ilmoittautuu, on vahvistettava erikseen, joten asiakastilillä on oltava riittävä määrä ilmoittautumisen vahvistavia lippujen varauskertoja. Jos tuntiin oikeuttavaa lippua ei osteta, ilmoittautuminen peruuntuu. Kevätkaudelle koko kauden Anytime-kortin ostaneiden oppilaiden syyskauden ilmoittautumiset vahvistuvat automaattisesti.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!
Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 31.5. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä omien tietojen kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä viikkotuntien lippu. HUOM! Peruuta vanhat/turhat vahvistamattomat ilmoittautumiset ennen uusien lippujen ostamista, jotta ostamasi liput eivät vahvista vääriä tunti-ilmoittautumisia!