Tervetuloa kesätunneille!

Kesällä tanssitaan Helsingin toimipisteessä viikkotunneilla maanantaista torstaihin 5.6.–22.6. ja 24.7.–10.8. Voit tutustua aikatauluun tästä linkistä, muista valita kaudeksi kesä 2017.

Kesätunneilla opettavat Marco Bjurström, Miranda Chambers, Jasmin Geselle, Heikki Hautajoki, Jarkko Hänninen, Pekka Katainen, Minna Karttunen, Mindy Lindblom, Nora MahmoudJyri Numminen, Peter Pihlström, Jari Saarelainen, Maria Serena Järvinen, Jessica Piasecki, Sebastian Visa ja Fatima Witick. Osa opettajista opettaa vain kesäkuussa tai heinä–elokuussa. Katso tarkemmat tiedot aikataulusta.

Kesäkauden uusia lajeja ovat Improvisaatio, jota opettaaja Jessica ja Dance, jota opettaa Mindy maanantaisin sekä Power Core Pilates, jota opettaa Pekka torstaisin. Muita kesäkauden tanssilajeja ovat Show nuoret, Show aikuisetCommercialStreet, Contemporary Jazz, Baletti, Disco, Lyrical Jazz, Happy Hour, Broadway, Booty, Voguing, Nykytanssi, Commercial Heels ja Sweat & Dance. Kesäkauden kehonhuollollisia lajeja ovat Power Core Pilateksen lisäksi Floor Barre, Syvävenyttely, Power Stretch ja Stretching.

Suurin osa kesätunneista on ikärajattomia ja niiden suositusikäraja on 13 vuotta. Lisäksi kesäaikataulussa on tunteja 16+ ja 25+ -ikäryhmille. Lapsille ja junioreille ei ole omia viikkotunteja kesäkaudella, heille on kuitenkin tarjolla monipuolinen leirivalikoima ››.

Tunteja ei pidetä kesätauolla 23.6.–23.7.

Kesäkauden erikoishinnat

Kesätunneilla on voimassa edulliset kesähinnat ja kesäkauden liput ovat voimassa vain kesäkauden ajan. Voit käydä kesäkauden tunneilla myös kevät- ja syyskauden kerta- ja sarjalipuilla, mutta ne eivät vahvista kesäkauden ilmoittautumisia. Ilmoittautuminen kuitenkin vahvistuu, kun tulet tunnille. Syyskauden viikon, kuukauden ja kauden Anytime-liput eivät kelpaa maksuksi kesäkaudella. Tutustu hinnastoon tästä linkistä.