Ilmoittautuminen kesäkaudelle on alkanut!

Kesällä tanssitaan Helsingin toimipisteessä viikkotunneilla maanantaista torstaihin 5.6.–22.6. ja 24.7.–10.8. Ilmoittautuminen kesäkaudelle on nyt alkanut. Voit tutustua aikatauluun tästä linkistä, muista valita kaudeksi kesä 2017.

Kesätunneilla opettavat Marco Bjurström, Miranda Chambers, Jasmin Geselle, Heikki Hautajoki, Jarkko Hänninen, Pekka Katainen, Minna Karttunen, Mindy Lindblom, Nora MahmoudJyri Numminen, Peter Pihlström, Jari Saarelainen, Maria Serena Järvinen, Jessica Piasecki, Sebastian Visa ja Fatima Witick. Osa opettajista opettaa vain kesäkuussa tai heinä–elokuussa. Katso tarkemmat tiedot aikataulusta.

Kesäkauden uusia lajeja ovat Improvisaatio, jota opettaaja Jessica ja Dance, jota opettaa Mindy maanantaisin sekä Power Core Pilates, jota opettaa Pekka torstaisin. Muita kesäkauden tanssilajeja ovat Show nuoret, Show aikuisetCommercialStreet, Contemporary Jazz, Baletti, Disco, Lyrical Jazz, Happy Hour, Broadway, Booty, Voguing, Nykytanssi, Commercial Heels ja Sweat & Dance. Kesäkauden kehonhuollollisia lajeja ovat Power Core Pilateksen lisäksi Floor Barre, Syvävenyttely, Power Stretch ja Stretching.

Suurin osa kesätunneista on ikärajattomia ja niiden suositusikäraja on 13 vuotta. Lisäksi kesäaikataulussa on tunteja 16+ ja 25+ -ikäryhmille. Lapsille ja junioreille ei ole omia viikkotunteja kesäkaudella, heille on kuitenkin tarjolla monipuolinen leirivalikoima ››.

Tunteja ei pidetä kesätauolla 19.6.–19.7.

 

Erikoishintaisten kesälippujen myynti on nyt alkanut. Tutustu hinnastoon tästä linkistä. Voit käydä kesäkauden tunneilla myös kevät- ja syyskauden lipuilla, mutta ne eivät vahvista kesäkauden ilmoittautumisia. Ilmoittautuminen kuitenkin vahvistuu, kun tulet tunnille.