Tule mukaan StepUpin kesän 2018 leireille

Ilmoittautuminen StepUp Schoolin kesän 2018 leireille on alkanut! Tänäkin kesänä tarjoamme monipuolisen kattauksen tanssi- ja musiikkiteatterileirejä. Leirit ovat päiväleirejä ja niillä opettavat ammattitaitoiset ja supersuositut StepUp Schoolin opettajat. Alakouluikäisten (7-12 v) leirit sopivat hyvin sekä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua lajiin että jo pitempään harrastaneille oppilaille. Juniori-ikäisten (leiristä riippuen joko 11–15 v tai 12–16 -v) leirit ovat edistyneille ja keskitason oppilaille ja sopivat hyvin esim. koulutusohjelmien oppilaille.

Alakouluikäisten leireillä tehdään myös retki. Retkikohteet vaihtelevat leireittäin, kohde varmistuu lähempänä leiriä ja kerromme sen leirikirjeessä. Aikaisempina vuosina olemme retkeilleet mm. Seikkailupuisto Korkeeseen, Hupipuisto SnadiStadiin, Tempputemmellykseen, SuperParkiin ja Circus Helsinkiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leireille tämän linkin kautta ›› Ilmoittautuminen edellyttää osallistujan rekisteröimistä StepUp Schoolin oppilaaksi. Jos oppilas ei ole aiemmin rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä ››

Loppukesän leirit alakouluikäisille:

ma 30.7. – pe 3.8.2018 Musiikkiteatterileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Helsinki, hinta 260 €

ILMOITTAUTUMISAIKA PÄÄTTYY 20.7.!

Musiikkiteatterileirillä työskennellään päivittäin niin laulun, tanssin kuin näyttelemisenkin parissa. Lisäksi ulkoillaan ja tehdään retki. Leirin aikana oppilaat valmistavat opettajien johdolla vauhdikkaat esitykset, jotka esitetään vanhemmille leirin viimeisenä päivänä. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan, tapaturmavakuutuksen, sisäänpääsyn retkikohteeseen ja mahdolliset retken matkakulut. Leiri alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Opetuksesta vastaavat Skene musiikkiteatterikoulun ja StepUp Schoolin ammattitaitoiset opettajat: Mamma Mia -musikaalissa esiintyvä Linda Hasan, Skene musiikkiteatterikoulussa, ShedHelsingissä ja StepUpin lasten streettanssin koulutusohjelmassa opettava Sarppa Seppänen, TTT:n Billy Elliotin koreografiasta vastaava Jari Saarelainen sekä Skene musiikkiteatterikoulun uusi opettaja, teatteri-ilmaisun ohjaaja Aki Haikonen, joka esiintyy tällä hetkellä Tampereen teatterin Cats-musikaalissa.

Loppukesän leiri junioreille:

ma 30.7. – to 2.8.2018 Show/Commercial -leiri 12–16 -vuotiaille, StepUp School Espoo, hinta 185 €

ILMOITTAUTUMISAIKA PÄÄTTYY 20.7.!

Junioreiden Show/Commercial -leiri tarjoaa tehokkan tanssitreenin keskitason ja koulutusohjelmien oppilalle. Tule mukaan hiomaan taitojasi huippuopettajien johdolla! Leiri alkaa joka päivä klo 10.00 ja päättyy klo 15.00. Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan ja tapaturmavakuutuksen. Leirin opettajana toimivat Mindy Lindblom, Rosa Herpiö,  Jari Saarelainen ja Lasse Lipponen.

HUOM! Leireille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Leirimaksujen tuote- ja peruutusehdot ››

Ilmoittaudu leireille tämän linkin kautta ››