Uusi asiakasjärjestelmä otettu käyttöön, päivitäthän salasanasi ja tutustuthan muuttuneisiin tuote-ehtoihin

Olemme siirtyneet uuteen, asiakkaitamme entistä paremmin palvelevaan ja myös mobiilissa toimivaan asiakaspalvelujärjestelmään. Uuden järjestelmän myötä on jokaisen käyttäjän päivitettävä salasanansa. Salasanan päivityksen jälkeen pääset kirjautumaan tilillesi asiakasnumerollasi ja uudella salasanallasi. Tarkistathan samalla, että kaikki yhteystietosi ovat oikein. Postinumero on lisätty pakollisten tietojen joukkoon, jotta voisimme jatkossa tarvittaessa kohdentaa viestimme tarkemmin. Lisääthän siis samalla postinumeron tietoihisi, kiitos!

Salasana päivitetään kirjaussivulla olevan ”Unohditko salasanasi” linkin kautta. Saman linkin kautta saat myös unohtuneen asiakasnumeron.

Huomioithan, että salasana on oppilaskohtainen, eli kaikilla saman oppilastilin käyttäjillä (oppilas ja hänen huoltajansa) on sama salasana. Kun oppilaan asiakastilillä on useampi käyttäjä, riittää, että yksi käyttäjä vaihtaa salasanan ja kertoo sen muille kyseisen tilin käyttäjille.

Säilytä asiakasnumerosi ja salasanasi huolellisesti. Tarvitset niitä myöhemmin kirjautuaksesi asiakaspalvelujärjestelmäämme.

Tuote-ehdot muuttuvat

Uusi järjestelmämme mahdollistaa edelleen monipuoliset lippuvaihtoehdot tanssitunneille, mutta uuden järjestelmän myötä myös osa tuote-ehdoista muuttuu. Muutokset koskevat uudesta järjestelmästä ostettuja lippuja.

Kertalippujen voimassaoloaika pitenee vuoteen (365 päivää) ostopäivästä. Vanhassa järjestelmässä kertalippujen voimassaoloaika on ollut kolme kuukautta ostopäivästä.

Prosenttiperusteiset alennukset, kuten perhealennus, eivät jatkossa koske enää lisämaksuja. Lisämaksu on maksu, joka suoritetaan vastaanottoon tunnille menon yhteydessä, kun halutaan käyttää halvemman hintaryhmän lippua kalliimman hintaryhmän tunnilla. Lisämaksun suuruus on kyseisten hintaryhmien kertalippujen hintaero.

Sarjalippujen voimassaoloaika pitenee kuuteen (6) kuukauteen käyttöönottopäivästä, mutta sarjalippujen voimassaoloaikaan lasketaan entisestä poiketen myös kesätuntien aika. Vanhassa järjestelmässä sarjaliputhan olivat voimassa kertojen määristä riippuen joko kaksi (2) tai neljä (4) kuukautta, mutta voimassaoloaika ei kulunut ollenkaan kesätuntien aikana.

Kausimaksualennus muuttuu joustavammaksi. Jatkossa kaikkia kausimaksuja ei tarvitse ostaa samaan aikaan saadakseen kausimaksualennuksen. Uusi kausimaksualennus on 15 % ja se myönnetään oppilaan toisesta kausimaksuostoksesta alkaen, ensimmäinen kausimaksu on aina täysihintainen.

Myös kausimaksun poissaolokorvauskäyntäntö muuttuu joustavammaksi. Poissaoloa ei tarvitse enää korvata kuukauden sisällä, riittää, että se korvataan saman kauden aikana, vaikka etukäteen. Uuden järjestelmän myötä oppilaan ei tarvitse erikseen varata korvaustuntia toimistolta, vaan kausimaksua voi käyttää vakiotunnin lisäksi maksimissaan viidellä muulla tunnilla. Nämä korvauskerrat vähennetään automaattisesti vakiotunnilla käytettävien kertojen määrästä, joten huolehdithan siitä, että korvaat vain poissaoloja!

Koronakeskeytyksen korvausliput syötetty asiakastileille

Koronaepidemian vuoksi peruuntuneiden tuntien korvausliput on nyt syötetty asiakastileille. Koko kevätkauden Anytime-lipun korvaava kesäkauden Anytime tulee näkyviin asiakastileillä 1.6. alkaen. Mikäli sinulla on kysyttävää korvauslipuista, olethan yhteydessä toimistoomme ensisijaisesti sähköpostitse.