Uusi järjestelmä otetaan käyttöön, palvelukatko 12.5. – 20.5.

Asiakaspalvelujärjestelmä on ohjelma, jonka kautta mm. asiakas ilmoittautuu tunneille ja ostaa lippuja. StepUp Schoolilla on oma, vain meille kehitetty järjestelmä, joka mahdollistaa poikkeuksellisen monipuoliset lippuvaihtoehdot asiakkaillemme. Järjestelmä löytyy kotisivuiltamme.

Olemme kehittäneet uutta järjestelmää jo pitkään ja nyt vihdoin on kehitystyö saatu siihen vaiheeseen, että voimme korvata vanhan, vuodesta 2009 palvelleen asiakaspalvelujärjestelmämme uudella, helppokäyttöisemmällä järjestelmällä. Uuden järjestelmän myötä ilmoittautuminen tunneille ja lippujen ostaminen onnistuu myös mobiililaitteilla.

Toivomme uuden järjestelmämme helpottavan asiakkaiden asioimista palvelussamme. Pitkästä kehitystyöstä ja huolellisesta valmistelusta huolimatta saattaa näin suuressa projektissa tulla myös pieniä käynnistysvaikeuksia. Mikäli törmäät sellaisiin, niin olethan yhteydessä toimistoomme, jotta saamme mahdolliset virheet tai virhetoiminnot korjaukseen niin pian kuin mahdollista.

Palvelukatko, ilmoittautuminen leireille ja koronatauon aiheuttamat lippumuutokset

Tiedonsiirron vuoksi vanha järjestelmä ei ole toiminnassa 12.5. klo 12.00 jälkeen. Uusi järjestelmä tulee käyttöön viimeistään keskiviikkona 20.5. Palvelukatkon aikana lippuja ei voi ostaa eikä omia tietoja tarkastella.

Ilmoittautuminen leireille ja workshopeille tapahtuu palvelukatkon aikana poikkeuksellisest sähköpostitse. Tutustu tarkempiin ilmoittautumisohjeisiin ››

Hyvitykset koronatauon vuoksi väliin jääneistä tunneista tehdään palvelukatkon aikana kertalippuihin, sarjalippuihin, kausimaksuihin ja koko kevätkauden Anytime-lippuihin automaattisesti. Kuukauden ja viikon Anytime-lippuihin muutokset tehdään asiakkaan pyynnöstä palvelukatkon jälkeen. Lue lisää koronatauon vuoksi väliin jääneiden kertojen hyvittämisestä. ››

Osassa lipuista voimassaoloaika on päättynyt koronatauon aikana, mutta ei huolta, voimassaoloaikoijen pidennykset tehdään myös kaikkiin koronatauon aikana vanhentuneisiin lippuihin, vaikka ne eivät juuri nyt näy asiakastileillä voimassaoloajan päättymisen vuoksi.

Salasanat muuttuvat, mutta vanhat asiakastilit, asiakasnumerot ja asiakaskortit toimivat jatkossakin

Uuden järjestelmän käyttöönoton myötä on jokaisen oppilaan päivitettävä salasanansa. Saat meiltä henkilökohtaisen sähköpostin salasanan uusimiseksi, kun uusi järjestelmä on otettu käyttöön.

Kaikki asiakastilit, asiakasnumerot ja asiakaskortit toimivat edelleen myös uuden järjestelmän kanssa. Pidäthän siis korttisi tallessa! Kadonneen kortin tilalle annetusta uudesta asiakaskortista veloitamme 5 €.

Tuote-ehdot muuttuvat

Uusi järjestelmämme mahdollistaa edelleen monipuoliset lippuvaihtoehdot tanssitunneille, mutta uuden järjestelmän myötä myös osa tuote-ehdoista muuttuu. Muutokset koskevat uudesta järjestelmästä ostettuja lippuja.

Kertalippujen voimassaoloaika pitenee vuoteen (365 päivää) ostopäivästä. Vanhassa järjestelmässä kertalippujen voimassaoloaika on ollut kolme kuukautta ostopäivästä.

Sarjalippujen voimassaoloaika pitenee kuuteen (6) kuukauteen käyttöönottopäivästä, mutta sarjalippujen voimassaoloaikaan lasketaan entisestä poiketen myös kesätuntien aika. Vanhassa järjestelmässä sarjaliputhan olivat voimassa kertojen määristä riippuen joko kaksi (2) tai neljä (4) kuukautta, mutta voimassaoloaika ei kulunut ollenkaan kesätuntien aikana.

Kausimaksualennus muuttuu joustavammaksi. Jatkossa kaikkia kausimaksuja ei tarvitse ostaa samaan aikaan saadakseen kausimaksualennuksen. Uusi kausimaksualennus on 15 % ja se myönnetään oppilaan toisesta kausimaksuostoksesta alkaen, ensimmäinen kausimaksu on aina täysihintainen.

Myös kausimaksun poissaolokorvauskäyntäntö muuttuu joustavammaksi. Poissaoloa ei tarvitse enää korvata kuukauden sisällä, riittää, että se korvataan saman kauden aikana, vaikka etukäteen. Uuden järjestelmän myötä oppilaan ei tarvitse erikseen varata korvaustuntia toimistolta, vaan kausimaksua voi käyttää vakiotunnin lisäksi maksimissaan viidellä muulla tunnilla. Nämä korvauskerrat vähennetään autimaattisesti vakiotuonnilla käytettävien kertojen määrästä, joten huolehdithan siitä, että korvaat vain poissaoloja!