X-mas Workshops: Commercial 16+

Tänä jouluna StepUp School tarjoaa monipuoliset X-mas Workshops -tiiviskurssit edullisin joululahjahinnoin! Kursseja on sekä ennen joulua että joulun ja uudenvuoden välipäivinä. Jasmin Gesellen, Sebastian Visan ja Lasse Lipposen* X-mas Workshop on syyskauden supersuosikki, Commercial.

Tule treenaamaan Commercialia kolmen eri opettajan tyyliin! Maanantaina opettajana on Jasmin, jonka Feminine Vibes -tunnilla on luvassa sähäkkää menoa! Tiistaina opettajana on taitava ja innostava Sebastian Visa, jonka tunti ei jätä kylmäksi! Keskiviikkona tanssitaan street/commercial tyyliin Lassen kanssa. Tunnilla tehdän vahvaa, kontrolloitua liiketta ja pyritään etsimään uusia haasteita liikeen laajuuden sekä esiintymisen kautta*.

Kurssilla keskitytään työstämään karismaattisuutta ja rohkeaa asennetta. Tunnin rakenne koostuu lämmittelystä ja tanssisarjasta. Kurssilla tehdään myös erilaisesta asenneharjoituksista. Tule ja heittäydy rohkeasti mukaan!

 

ma 18.12. – ke 20.12 klo 19.00–21.00
Commercial 16+, keskitaso/edistyneet, opettajina Jasmin GeselleSebastian Visa ja Lasse Lipponen*.

Commercial-kurssin hinta ennakkoilmoittautuneille: vain 60 € / 6 tuntia

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki

Kurssin ilmoittautumisaika on päättynyt. Kurssilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit osallistua kurssille tulemalla paikan päälle ja maksamalla päivälipun 25 € / 2 h. Paikkoja ei voi varata enää tässä vaiheessa, vaan jäljellä olevat paikat myydään tulojärjestyksessä.

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

*Lasse Lipponen tulee kurssille opettajaksi aiemmin ilmoitetun Nora Mahmoudin tilalle.