Yli 13-vuotiaat palaavat lähiopetukseen maanantaina 3.5. – Tutustu aikatauluun

Palaamme aikuisten ja yli 13-vuotiaiden junioreiden osalta lähiopetukseen maanantaina 3.5. Melkein kaikki kevään tunnit jatkuvat silloin.

Joitakin aikataulumuutoksia kuitenkin on, joten tarkistathan omat tuntisi alla olevista aikatauluista. Helsingin toimipisteen saleissa 5 ja 6 on voimassa kaupungin tiloja koskeva korona-ajan ikäraja. Näissä saleissa pidettäville tunneille voivat osallistua vain vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneet oppilaat. Mikäli olet syntynyt vuonna 2001 ja ilmoittautumisesi on peruttu näiltä tunneilta tammi-helmikuun vaihteessa, voit nyt ilmoittautua tunnille mukaan.

Mikäli et ole tulossa lähiopetukseen ollenkaan toukokuussa, poistathan ilmoittautumisesi tunnilta kokonaan, kiitos. Silloin et vie paikkaa muilta.

Vaikka rajoitustoimia nyt höllennetään, ovat kaikki terveysturvalliseen käyttäytymiseen liittyvät ohjeet edelleen voimassa.

Aikataulu 3.5. – 30.5.2021

Aikataulu 3.5. – 30.5.2021, Tapanila

Osa aikuisten tunneista pidetään toukokuussa hybridi-tunteina, eli niille voi osallistua sekä paikan päällä tanssikoululla että zoom-yhteyden kautta. Lue lisää hybridi-tunneista ››

Muistathan tunnille tullessasi korona-ajan poikkeusohjeet ››

Pois jääneiden tuntien korvaaminen

2.5. saakka yli 13-vuotiaat ja aikuiset voivat korvata pois jääneitä tuntejaan osallistumalla Zoom-etätunneille tai treenata StepUp Onlinen tanssinopetusvideoiden johdolla. Lisäksi lähes kaikki junioreiden (10-15 v.) tunnit toteutetaan hybridi-tunteina, joten ne oppilaat, jotka eivät voi osallistua lähiopetukseen, voivat osallistua tunnille etäyhteyden kautta.

3.5. alkaen yli 13-vuotiaat ja aikuiset voivat korvata pois jääneitä tuntejaan muilla lähiopetustunneilla, aikuisten hybridi -tunneilla tai StepUp Online -tunneilla. Kevään 2021 kausimaksujen hyvitysoikeus päättyy 24.6.2021.

Jos haluat osallistua Zoom-etätunneille, hybridi-tunnille tai käyttää olemassa olevia lippujasi StepUp Onlinen maksullisilla tunneilla, olethan yhteydessä toimistoomme osoitteeseen school@stepup.fi.

Sarjalippujen voimassaoloajat ovat jo valmiiksi viime keväistä selvästi pidempiä, ne ovat voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä käyttöpäivästä. Mikäli tästä huolimatta tarvitset pidennystä sarjalipun voimassaoloaikaan, olethan yhteydessä toimistoomme (school@stepup.fi tai puh 09 7746 1730) ennen lipun voimassaoloajan umpeutumista tai viimeistään kuukausi sen jälkeen. Lippuja pidennetään maksimissaan viranomaisten määräämän sulun pituutta vastaavaksi ajaksi.

Lue lisää kevään 2021 koronatauon lippuhyvityksistä ››

Ihanaa kevättä!