Musiikkiteatteritunnit lapsille

Tarjoamme avoimia, koulutusohjelmien ulkopuolisia Skene-musiikkiteatteritunteja lapsille syyskaudella 2022 seuraavan aikataulun mukaan:

  • tiistaisin Helsingissä klo 17.45–18.25 Skene avoin lapset 7–9 v., Elina
  • tiistaisin Helsingissä klo 18.30 – 19.10 Skene Satutanssi lapset 3–6 v. Elina
  • sunnuntaisin Espoossa klo 15.45–16.25 Skene avoin lapset 5–6 v. Jenny

Avoimilla Skene-tunneilla työskennellään mm. erilaisten leikkien ja pelien varjolla koko musiikkiteatterin tekemisen saralla. Skenessä lauletaan, rytmitelllaan, lorutellaan, tanssitaan ja toimitaan monipuolisesti teatteri-ilmaisun parissa. Hauskanpito sekä yhdessäoleminen ja -tekeminen ovat ehdottomassa avainasemassa. Mukava harrastus perheen pienimmille, joita kiinnostaa tutustua niin laulun, tanssin kuin näyttelijäntyönkin ihmeelliseen maailmaan.

Skene satutanssi on aina yhden sadun ympärille rakentuva tunti. Matka, jonka varrella kuunnellaan, lauletaan, leikitään, tanssitaan, temppuillaan, irvistellään ja ihmetellään. Satu muuttuu aina noin kuukauden välein. Tunnilla kannustetaan pieniä seikkailijoita uskaltamaan ja heittäytymään sadun, tanssin ja musiikin ihmeelliseen maailmaan.

Skenen lasten ryhmiä opettavat Elina Lähde ja Jenny Jumppanen.

Ilmoittautuminen avoimille Skene-tunneille tapahtuu samaan tapaan kuin avoimille tanssitunneille. Ilmoittautumisohjeet ››

Avoimien musiikkiteatterituntien hinnat määräytyvät tunnin pituuden mukaan, kuten tanssitunneillakin. Tutustu hinnastoon ››

Avoimien musiikkiteatterituntien lisäksi tarjoamme musiikkiteatteriopetusta Skene musiikkiteatterikoulun koulutusohjelmissa  nuorten ja aikuisten omissa ryhmissä.