Avoimet musiikkiteatteritunnit 5–12 -vuotiaille

Tarjoamme avoimia, koulutusohjelmien ulkopuolisia Skene-musiikkiteatteritunteja lapsille kevätkaudella 2021 seuraavan aikataulun mukaan:

  • tiistaisin Helsingissä klo 17.00–17.45 Skene avoin lapset 7–9 v., Elina
  • keskiviikkoisin Espoossa klo 17.15–18.15 Skene avoin lapset (näyttelijäntyö) 9-12 v. Suvi
  • sunnuntaisin Espoossa klo 14.30–15.30 Skene avoin lapset (tanssi) 9–12 v. Elina
  • sunnuntaisin Espoossa klo 15.30–16.30 Skene avoin lapset (laulu) 9–12 v. Nea-Maria
  • sunnuntaisin Espoossa klo 17.15–18.00 Skene avoin lapset 5–9 v., Nea-Maria

5–9 ja 7–9 -vuotiaiden lasten avoimilla Skene-tunneilla työskennellään mm. erilaisten leikkien ja pelien varjolla koko musiikkiteatterin tekemisen saralla. Skenessä lauletaan, rytmitelllaan, lorutellaan, tanssitaan ja toimitaan monipuolisesti teatteri-ilmaisun parissa. Hauskanpito sekä yhdessäoleminen ja -tekeminen ovat ehdottomassa avainasemassa. Mukava harrastus perheen pienimmille, joita kiinnostaa tutustua niin laulun, tanssin kuin näyttelijäntyönkin ihmeelliseen maailmaan.

9–12 -vuotiaiden avoimet Skene-tunnit jakautuvat musiikkiteatterin eri osa-alueisiin (laulu, näyttelijäntyö ja musikaalitanssi).

Skenen lasten ryhmiä opettavat Elina Lähde, Nea-Maria Alanko ja Suvi Koivusalo.

Ilmoittautuminen avoimille Skene-tunneille tapahtuu samaan tapaan kuin avoimille tanssitunneille. Ilmoittautumisohjeet ››

Avoimien musiikkiteatterituntien hinnat määräytyvät tunnin pituuden mukaan, kuten tanssitunneillakin. Tutustu hinnastoon ››

Avoimien musiikkiteatterituntien lisäksi tarjoamme musiikkiteatteriopetusta Skene musiikkiteatterikoulun koulutusohjelmissa  nuorten ja aikuisten omissa ryhmissä.