Musiikkiteatteritunnit lapsille

Tarjoamme avoimia, koulutusohjelmien ulkopuolisia Skene-musiikkiteatteritunteja lapsille kevätkaudella 2024 seuraavan aikataulun mukaan:

  • tiistaisin Helsingissä klo 17.45 – 18.25 Skene Satutanssi lapset 3–5 v.
  • tiistaisin Helsingissä klo 18.30 – 19.10 Skene avoin lapset 6–9 v.
  • perjantaisin Helsingissä klo 16.15–16.55 Skene Special 7–12 v.
  • sunnuntaisin Espoossa klo 17.15 – 17.55 Skene Satutanssi lapset 3–5 v.
  • sunnuntaisin Espoossa klo 18.00–18.40 Skene avoin lapset 6–9 v.

Skene-tunneilla työskennellään mm. erilaisten leikkien ja pelien varjolla koko musiikkiteatterin tekemisen saralla. Skenessä lauletaan, rytmitelllaan, lorutellaan, tanssitaan ja toimitaan monipuolisesti teatteri-ilmaisun parissa. Hauskanpito sekä yhdessäoleminen ja -tekeminen ovat ehdottomassa avainasemassa. Mukava harrastus perheen pienimmille, joita kiinnostaa tutustua niin laulun, tanssin kuin näyttelijäntyönkin ihmeelliseen maailmaan.

Skene satutanssi on aina yhden sadun ympärille rakentuva tunti. Matka, jonka varrella kuunnellaan, lauletaan, leikitään, tanssitaan, temppuillaan, irvistellään ja ihmetellään. Satu muuttuu aina noin kuukauden välein. Tunnilla kannustetaan pieniä seikkailijoita uskaltamaan ja heittäytymään sadun, tanssin ja musiikin ihmeelliseen maailmaan.

Skene Special on 7 – 12 -vuotiaille kehitysvammaisille lapsille ja nuorille suunnattu iloa ja osallisuuden tunnetta tuova tunti, jolla tanssitaan, lauletaan ja ilmaistaan itseään eri tavoin. Tunnin tavoitteena on antaa lapselle mahdollisuus tutustua ilmaisun eri keinoihin, saada onnistumisen tunteita ja mm. kehittyä motorisesti. Ilmapiiri on kannustava, turvallinen ja hyväksyvä. Tunti on suunniteltu pääosin omilla jaloilla liikkuville, mutta sille voivat osallistua myös tanssijat, jotka pystyvät liikkumaan pyörätuolilla ilman avustajaa.

Tuntien opettajana toimii Elina Lähde

Ilmoittautuminen avoimille musiikkiteatteritunneille tapahtuu samaan tapaan kuin avoimille tanssitunneille. Ilmoittautumisohjeet ››

Avoimien musiikkiteatterituntien hinnat määräytyvät tunnin pituuden mukaan, kuten tanssitunneillakin. Tutustu hinnastoon ››

Avoimien musiikkiteatterituntien lisäksi tarjoamme musiikkiteatteriopetusta Skene musiikkiteatterikoulun koulutusohjelmissa  nuorten ja aikuisten omissa ryhmissä.