Haku Skene Musiikkiteatterikoulun lasten ja junioreiden ryhmiin kaudelle 2020-2021

Skene on musiikkiteatterin koulutusohjelma, joka tarjoaa korkeatasoista laulun, tanssin ja näyttelijäntyön opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Skene perustettiin Marco Bjurströmin ja Sinikka Sokan aloitteesta vuonna 2006 paikkaamaan lasten ja nuorten musiikkiteatterikoulutuksen vajetta Suomessa. Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella lukuvuodeksi kerrallaan. Tutustu Skeneen ››

Skenen koulutusohjelmat ja koe-esiintymispäivät kaudelle 2020-2021:

Skene lapset, 9–12 v.:
koe-esiintymispäivä sunnuntaina 16.8.2020

Skene juniorit, 13–15 v.:
koe-esiintymispäivä sunnuntaina 14.6.2020

Skene aikuiset 16+
koe-esiintyminen on järjestetty jo aikaisemmin

Koe-esiintymiset pidetään StepUp Schoolin Helsingin toimipisteessä. HUOM! Kokoontumisrajoituksista johtuen tulemme jakamaan hakijat ryhmiin ja lähetämme tarkemman koe-esiintymisjan sähköpostitse ilmoittautumisajan jälkeen. Huolehdithan siitä, että ilmoittaudut ajoissa!

Skene musiikkiteatterikoulun oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Opetus tulee tapahtumaan StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Tarkemmat tiedot kauden 2020-2021 harjoituspaikoista ja -ajoista julkaistaan toukokuun aikana.

Ilmoittaudu mukaan junioreiden hakuun 8.6. mennessä ja lasten hakuun 13.8. mennessä! Hakuohje ››

Opetussuunnitelma ››

Koulutusohjelmien lisäksi tarjoamme myös avoimia, viikottaisia Skene-tunteja lapsille Helsingissä ja Espoossa (5–6 v. ja 7–9 v.). Katso tarkemmat tiedot syyskauden aikataulusta, joka ilmestyy toukokuun aikana.