Haku StepUp Trainees- ja Vapaaoppilasryhmiin

Tarjoamme tiukkaa treeniä kaipaaville, yli 16-vuotiaille oppilaille, mahdollisuuden hakea StepUp Show Trainees ja StepUp Urban Trainees -ryhmiin. Ryhmät toimivat luontevana jatkeena alle 16-vuotiaiden koulutusohjelmille. Samalla ne valmistavat oppilaita itsenäisempään ja monipuolisempaan treenaamisen, jota alasta kiinnostuneilta tanssijoilta vaaditaan. Lue lisää StepUp Trainees -ryhmistä››.

StepUpin vapaa- ja puolivapaaoppilaspaikkoja voivat puolestaan hakea yli 18-vuotiaat oppilaat, jotka haluavat treenata tosissaan kohti tanssin ammattilaisuutta. Valitut oppilaat saavat tanssikoulun Anytime-kortin joko ilmaiseksi tai puoleen hintaan, mikä mahdollistaa monipuolisen ja runsaan treenaamisen. Paikkoja on tarjolla kaudelle 2019-2020 yhteensä 12 kappaletta, joista puolet vapaaoppilaana ja puolet puolivapaaoppilaana. Lue lisää vapaaoppiluudesta ››

Ryhmien jäsenet valitaan koetanssien kautta ja heiltä odotetaan kovaa treenimotivaatiota, sitoutumista sekä halua kehittyä monipuolisena tanssijana ja esiintyjänä. Audition-ajat ovat seuraavat:

StepUp Urban Trainees (synt. 2003 tai aiemmin) helatorstaina 30.5. klo 17 – 20, Stepup School Espoo

StepUp Show Trainees (synt. 2003 tai aiemmin) sunnuntaina 2.6. klo 19 – 22, StepUp School Helsinki

Ilmoittaudu Trainees -ryhmien koetansseihin 27.5. mennessä ››

Vapaaoppilaiden (18+) koetanssi järjestetään tiistaina 28.5.2019 klo 17.00 alkaen Helsingin toimipisteessä.

Ilmoittaudu Vapaaoppilaiden koetanssiin 25.5. mennessä ››