Harrastuksen aloittaminen kesken kauden

StepUp Schoolissa voit aloittaa harrastuksen myös kesken kauden*. Valitsethan silloin alkeistason tunnin. Otathan huomioon, että muut ryhmän oppilaat ovat treenanneet sinua kauemmin ja annathan itsellesi aikaa ottaa muut ”kiinni”.  Pitemmälle edistyneille, kesken kauden aloittaville, suosittelemme erityisesti Drop-In -tunteja. Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta niillä tunneilla, jotka esiintyvät oppilasnäytöksissä. Tästä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista kauden neljän viimeisen viikon aikana niillä tunneilla, jotka ovat mukana oppilasnäytöksissä. Lista näytöksissä esiintyvistä ryhmistä (ns. ryhmäjako)  julkaistaan noin kuukautta ennen oppilasnäytöksiä. StepUp Schoolin kevätkausi päättyy perjantaina 25.5. Kevätkaudella tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 29.3. – ma 2.4., vappuna ma 30.4. – ti 1.5. eikä helatorstaina 10.5.  Oppilasnäytökset ovat 26.–28.5.

Tutustu lajivalikoimaan ››

Tutustu aikatauluun ››

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset ja reilut. Tässä vaiheessa kautta kausimaksu ei ole enää myynnissä, mutta voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla tai Anytime-korteilla.

Tutustu hinnastoon ja eri lippuvaihtoehtojen ominaisuuksiin ››

Ilmoittautuminen tunneille

Jos olet tulossa tunneillemme ensimmäistä kertaa, aloita rekisteröitymällä oppilaaksi. Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua sisään asiakastilillesi ja valita haluamasi tunnin aikataulusta. Kaikilla niillä tunneilla, joiden edessä näet vihreän pallon, on tilaa. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Lue lisää ilmoittautumisohjeesta.

Lippujen ostaminen
Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna tanssituntien yhteydessä kaikissa toimipisteissä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua.

*Baletin alkeistunteja emme suosittele aloitettavaksi kauden viiden ensimmäisen viikon jälkeen. Tässä vaiheessa perusasiat on jo käyty läpi, joten baletin aloittaminen tämän jälkeen on turhan haastavaa.