Hiihtoloman teholeiri 12–16 -vuotiaille

3 päivää – 12 tuntia – 6 huippuopettajaa

StepUp School järjestää hiihtolomaviikolla teholeirin 12–16 -vuotiaille keski- ja edistyneiden tason oppilaille. Teholeirillä on opetusta kuuden eri huippuopettajan johdolla yhteensä 12 tuntia. Tule testaamaan eri opettajien tunteja ja tyylejä, lajeina Show, Commercial & Contemporary jazz!

Hiihtoloman teholeiri 12–16 -vuotiaille ti 21.2.–to 23.2. klo 10.00–15.00

Leiripaikka: StepUp School Helsinki

Leirin hinta 140 € sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan ja tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.2. tämän linkin kautta ››

Tutustu leirimaksujen tuote-ehtoihin ››

Huippuopettajat:

Mindy Lindblom on tehnyt koreografioita useisiin musikaaleihin, joista tuoreimpana valmistuu Kirka-musikaali Helsingin kaupunginteatteriin helmikuussa 2017. Hänen koreografiansa ovat voittaneet useita kilpailuja, mm., jazzitanssin MM-kultaa vuonna 2014. Mindyn opettaa StepUp Schoolissa Show, Lyrical Jazz, Contemoporary Jazz ja Happy Hour -tunneilla.

Jari Saarelainen on palkittu koreografi, joka tunnetaan mm.Suomen tasolla voittamattomasta joukkueestaan Team F:stä. Hän on tehnyt koreografioita useisiin musikaaleihin (uusimpana Suomen Komediateatterin Käyttöohje kahdelle) sekä mm. Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Jari opettaa StepUp Schoolissa Show, Lyrical Jazz ja Nykytanssi -tunneilla.

Nora Mahmoud vastaa SuomiLOVE -ohjelman tanssikoreografioista. Hän on tehnyt koreografioita myös useille artisteille, kuten Saara Aallolle ja Isac Elliotille. Nora opettaa StepUp Schoolissa Show, Commercial ja Dancehall Fuusio -tunneilla.

Rosa Herpiö on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta useita mitaleja sekä tanssijana että koreografina, tuoreimpana Junioreiden ikäkausimestaruus muodostelmakoreografialla Bon appétit (yhdessä Mindy Lindblomin kanssa). Hän on esiintynyt mm. Isac Elliotin taustatanssijana sekä Helsingin Kaupungin Teatterin musikaalissa Kirka. Rosa opettaa StepUp Schoolissa Show -tunneilla.

Lasse Lipponen on StepUp Schoolin kasvatti, joka on tanssinut koulutusohjelmissa useita vuosia. Hän on esiintynyt Isac Elliotin taustatanssijana ja Tähdet, Tähdet -ohjelmassa. Lasselle läheisimmät tanssilajit ovat Street ja Commercial.

Jessica Piasecki opettaa StepUp Schoolissa Contemporary Jazz-tuntia. Aktiivisesti esiintyvällä Jessicalla on monipuolinen tanssitausta ja hän on kisannut niin show-, disco-, kuin streetkilpailuissa. Yhdessä eri kokoonpanojen kanssa Jessica on voittanut suomenmestaruuksia, jopa maailmanmestaruuden. Tanssissa mielenkiintoisimpana Jessica pitääkin liikkeen laajuutta ja musiikin rytmiikan hyödyntämistä.