Mindy Lindblom

Mindy LindblomMindy on erittäin kokenut ja arvostettu jazz- ja showtanssiopettaja sekä koreografi. Hän on yksi StepUpin pääkoreografeista ja hän on tehnyt koreografioita mm. Jari Sillanpään show’hun, Leidit lavalla -kiertueelle ja Dannyn projekteihin. Mindyn jazzkoreografiat ovat voittaneet useita kilpailuja; Nuorison taidetapahtuma (1988), Arktiset askeleet (1990) ja Tamara Rasmussenin jazztanssikilpailu (1995).

Mindy on tehnyt koreografiat Helsingin kaupunginteatterin musikaaliin Lainahöyhenissä (2011) ja Svenska Teaternin musikaaliin Teaterbåten (2002) sekä yhdessä Marco Bjurströmin kanssa musikaaleihin Grease (Helsingin kaupunginteatteri), Hair (UIT), Saturday Night Fever (UIT) ja Me and My Girl (Svenska Teatern).
Mindy voitti yhdessä Osku Heiskasen kanssa showtanssin Suomen mestaruuden ja MM-hopeaa vuonna 1991. Syksyllä 2010 hän puolestaan loisti yhtenä DANCE -ohjelman koreografina.

Mindy toimii 13–14 -vuotiaiden junioreiden showtanssin koulutusohjelman vastuuopettajana sekä vetää Team M -muodostelmaryhmää.

Mindy on Skene musiikkiteatterikoulun vakiopettajia.