Joulun 2021 oppilasnäytökset

StepUp Schoolin joulun 2021 oppilasnäytökset ovat lauantaina 18.12., sunnuntaina 19.12. ja maanantaina 20.12. Pasilan Urheiluhallilla (Radiokatu 22). Oppilasnäytöksissä esiintyvät lähes kaikki lasten ja alle 16-vuotiaiden nuorten ryhmät, SkidiSKO, Street- ja Showtanssin koulutusohjelmat, StepUp Trainees ja musiikkiteatterikoulu Skene. Lisäksi nähdään tanssikisoissa menestyneitä esityksiä. Ryhmien jako näytöksiin löytyy alla olevista linkeistä. Pääsääntöisesti yksi ryhmä esiintyy vain yhdessä näytöksessä.

Christmas show information in English.

Ryhmajako Joulu 2021

Ryhmajako Tapanila joulu 2021

Näytösajat:

lauantaina 18.12. klo 10.45 ja 15.30
sunnuntaina 19.12. klo 10.45, 14.30 ja 18.15
maanantaina 20.12. klo 18.00

Aamupäivän ja iltapäivän näytökset kestävät arviolta noin 1–1,5 tuntia, sunnuntain iltanäytös kestää arviolta noin 1,5–2 tuntia ja maanantain näytös noin 2-2,5 tuntia. Näytöksissä ei ole väliaikaa. Yleisö pääsee kulkemaan sisään ja ulos salista aploditaukojen aikana pitämällä lipun mukanaan. Yleisö pääse saliin pääsylipulla jo kenraaliharjoitusten aikana, joten suosittelemme saapumista paikalle hyvissä ajoin viime hetken ruuhkan välttämiseksi.

Näytösten ohjelmat löytyvät alla olevista linkeistä. Käsiohjelmia ei ole jaossa Pasilan Urheiluhallilla, mutta ne ovat esillä Urheiluhallin seinillä. Voit halutessasi tulostaa käsiohjelmat kotona mukaasi tai esim. valokuvata käsiohjelman Urheiluhallin seinältä kännykkäkameralla tai katsoa käsiohjelmia kännykällä netin kautta.

Kasiohjelma la 10.45 naytos

Kasiohjelma la 15.30 naytos

Kasiohjelma su 10.45 naytos

Kasiohjelma su 14.30 naytos

Kasiohjelma su 18.15 naytos

Kasiohjelma ma 18.00 naytos

Näytökset kuvataan ja videoidaan tanssikoulun omaa käyttöä varten. Taltioitua materiaalia käytetään tanssikoulun mainonnassa mm. nettisivuilla.

Tulethan paikalle vain täysin terveenä! Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä katsomossa koko ajan ja esiintyjillä muulloin kuin esityksen ajan. Muista myös hyvä käsi- ja yskimishygienia ja vältä turhaa oleskelua Pasilan Urheiluhallilla.

Meillä on oppilasnäytöksissä käytössä koronapassi! Passi on todistus siitä, että henkilö on joko saanut täyden rokotussarjan vähintään 7 vuorokautta aiemmin tai saanut negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai on sairastanut koronan enintään 6 kuukautta aiemmin. Koronapassi vaaditaan kaikilta Pasilan Urheiluhalliin saapuvilta 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä.

Toimi näin:

    1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta (kanta.fi). Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Voit ottaa koronapassista myös kuvakaappauksen.
    2. Näytä koronapassia Pasilan Urheiluhallin sisäänkäynnissä lipunmyynnissä. Henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.
    3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus! Tilaisuuden järjestäjällä on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys.
    4. Yleisöä pyydetään ottamaan valmiiksi esille sekä koronapassi, että pääsylippu, jotta tarkistus tapahtuu joustavasti. Sisäänkäynnille saattaa muodostua ajoittain ruuhkaa. Suosittelemme, että katsojat saapuisivat näytöksiin hyvissä ajoin.

StepUp Schoolin turvallisemman tilan periaatteet ovat voimassa myös oppilasnäytöksissä, kuitenkin niin, että näytösten kuvaaminen ja kuvamateriaalin julkaiseminen on sallittua.

AIKUISOPPILAIDEN PIKKUJOULUT

Järjestämme aikuisoppilaille oman pikkujoulushown lauantaina 18.12. klo 19.30. Lue lisää ››

NÄYTÖSTEN SEURAAMINEN LIVESTREAMILTÄ JA TALLENTEET

Näytöksiä on mahdollista seurata myös livestreamen kautta ja jälkikäteen tallenteelta. Tallenne on katsottavissa seitsemän (7) päivää näytöspäivän jälkeen. Streamlipun hinta on 12,90 € sis alv ja tallenteen 9,90 € sis alv. Livestreamin toteuttaa KMU Live Oy ja liput saa ostettua täältä: https://striimi.eu/lahetykset/

ESIINTYMISVAATTEET, YLIMÄÄRÄISET HARJOITUKSET JA KENRAALIHARJOITUKSET

Esityksiä harjoitellaan tanssituntien aikana, mistä johtuen esiintyvien ryhmien syyskauden viimeisten viikkojen tanssitunnit poikkeavat normaaleista tanssitunneista. Opettaja tiedottaa ryhmäkohtaisesti, missä vaatteissa ryhmä esiintyy ja mikä on ryhmän kenraaliharjoitusaika. Kaikilla ryhmillä ei ole kenraaliharjoituksia. Kenraaliharjoitukset sekä mahdolliset ylimääräiset harjoitukset ovat maksuttomia. Mikäli ylimääräisiä harjoituksia järjestetään, tiedottaa opettaja niistä oppilaita tuntien aikana/oheisessa kirjallisessa tiedotteessa. Kenraaleja pääsevät katsomaan vain esiintyjät, kyseiseen näytökseen lipun lunastaneet katsojat ja huoltajalippulaiset. Julkaisemme kenraaliharjoitusaikataulut ja opettajien tiedotteet tällä sivulla niiden valmistuttua.

Opettajien tiedotteita ››

Kenraali la 10.45 naytos

Kenraali la 15.30 naytos

Kenraali su 10.45 naytos

Kenraali su 14.30 naytos

Kenraali su 18.15 naytos

Kenraali ma 18.00 naytos

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPPUSI ENNAKKOON EDULLISEMMIN!

Lipunmyynti esityksiin alkaa 23.11. klo 10.00. Lippuja voi ostaa Lippuagentin verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostetut liput voi tulostaa kotona tai tilata sähköpostiin. Lippuja ei ole myynnissä tanssikoululla.

Liput ovat numeroituja paikkalippuja ja ne ovat näytöskohtaisia. Kaikki B-katsomot ovat alakatsomoita ja A-katsomot yläkatsomoita. Lava sijaitsee B2-katsomon edessä. Kaikista katsomoista näkee hyvin lavalle. Huomioitahan kuitenkin, että A1, A2 ja A3 -katsomoiden kahdella ensimmäisellä rivillä aiheutuu pieni näköhaitta lasikaiteesta.

Esiintyjät eivät tarvitse pääsylippua sen päivän näytöksiin, jossa itse esiintyvät, mutta heille ei myöskään ole etukäteen varattuja istumapaikkoja. Jos näytös myydään loppuun, emme takaa, että esiintyjät mahtuvat katsomoon ilman lippua. Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa lippua jos he istuvat vanhemman sylissä. Koska saliin on vain yksi katsojasisäänkäynti, voi sisäänpääsyyn mennä jonkin verran aikaa. Pyydämmekin rauhallisuutta, kaikki lipun lunastaneet mahtuvat kyllä omille paikoilleen. Yleisö pääse saliin pääsylipulla jo kenraaliharjoitusten aikana, joten suosittelemme saapumista paikalle hyvissä ajoin viime hetken ruuhkan välttämiseksi.

Pasilan Urheiluhallilla ei katsomossa ole varsinaisia invapaikkoja. Voit ostaa paikan mihin tahansa katsomoon. Henkilökuntamme ohjaa sinut pyörätuolelle varattuun katsomon osaan. Pyörätuolia käyttävän avustaja ei tarvitse omaa pääsylippua.

Katsomokartta ››

Oppilasnaytoslippujen Korona-FAQ ››

Lippujen hinnat ennakkomyynnissä Lippuagentissa

aikuiset 17 euroa + Lippuagentin käsittelymaksu sekä mahdolliset maksutapalisät
lapset (3-14 v.) 12 euroa + Lippuagentin käsittelymaksu sekä mahdolliset maksutapalisät

Myynti Lippuagentissa päättyy 1,5 tuntia ennen kunkin näytöksen alkua.

Lippujen hinnat ovella (jos lippuja jäljellä)

aikuiset 20 euroa
lapset (3-14 v.) 15 euroa

Suosittelemme lippujen hankkimista etukäteen, jolloin ne ovat halvempia. Ovimyynti alkaa tuntia ennen kunkin näytöksen alkua ja lippuja myydään vain kyseiseen näytökseen.

Lippupaketit

Mikäli haluat tulla seuraamaan kolmea tai useampaa näytöstä on sinun mahdollista hankkia useamman näytöksen lippupaketti. Lippupaketit ovat myynnissä vain Lippuagentin verkkokaupassa. Kun olet valinnut haluamasi lippupaketin/ -paketit, siirry ostoskoriin antamaan yhteystietosi ja valitsemaan haluamasi näytökset ja katsomotoiveesi. Näiden tietojen jälkeen tuotteet maksetaan normaalisti palvelussa. Kun maksutapahtuma on hyväksytty, saat siitä maksuvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Varsinaiset lippupakettiin sisältyvät liput toimitetaan sinulle erikseen neljän (4) arkipäivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin. Lippupakettien myynti päättyy ke 15.12. klo 23.00. HUOM! Mikäli ostit myös yksittäisiä lippuja, muista tulostaa ne tai lähettää e-liput sähköpostiisi maksun jälkeen palvelussa!

Lippupakettien hinnat ovat:

Lippupaketti 3 eri näytöstä yht. 40 € (sis. Käsittelymaksun 1,50 €)

Lippupaketti 4 eri näytöstä yht. 49 € (sis. Käsittelymaksun 1,50 €)

Lippupaketti 5 eri näytöstä yht. 56,50 € (sis. Käsittelymaksun 2,00 €)

Lippupaketti 6 eri näytöstä yht. 61,50 € (sis. Käsittelymaksun 2,00 €)

Lippupaketit ovat tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tulla katsomaan vähintään kolmea eri näytöstä. Ne eivät siis ole ryhmälippuja. Yksi henkilö voi kuitenkin ostaa useamman lippupaketin kerrallaan. Lippupaketteja ei ole erikseen lapsille ja aikuisille, vaan ne ovat yhden hintaiset kaikille.

Huoltajaliput

3-4 ja 5-6 -vuotiaiden ryhmissä esiintyvän lapsen huoltaja saa Pasilan Urheiluhallilla ilmoittautumisen yhteydessä yhden ilmaisen huoltajalipun/esiintyvä lapsi siihen näytökseen, jossa hänen lapsensa esiintyy. Huoltajalippu velvoittaa huoltajan huolehtimaan lapsestaan pukuhuoneessa ja muualla Pasilan Urheilutalolla näytöspäivän ajan. Kyseessä ei siis ole varsinainen vapaalippu. Jos oppilas on 6-vuotias, mutta käy 7-9 -vuotiaiden tunneilla, pyydämme huoltajaa olemaan yhteydessä toimistoon (school@stepup.fi tai puh 09 77461730) huoltajalipusta sopimiseksi 8.12. mennessä!

ESIINTYJIEN ILMOITTAUTUMINEN

Pasilan Urheiluhallilla esiintyjät ilmoittautuvat läsnä oleviksi, jonka jälkeen he pääsevät kulkemaan pukuhuoneeseen sekä mahdollisiin kenraaliharjoituksiin. Esiintyjien on tultava hyvissä ajoin paikalle ja varattava aikaa myös ilmoittautumiseen. Pyydämme kaikkia esiintymään tulevia oppilaita esittämään ilmoittautumispisteessä nimellä varustetun asiakaskorttinsa ilmoittautumisen nopeuttamiseksi. Pukuhuoneeseen pääsevät vain esiintymään tulevat läsnä oleviksi ilmoittautuneet oppilaat ja alle 6-vuotiaiden huoltajat, joilla on huoltajalippu. Siksi pyydämme vanhempia laittamaan lapsille esiintymisvaatteet, kampaukset ja meikkaukset valmiiksi jo kotona. Kun näytös on alkanut, saa pukuhuoneissa olla ainoastaan käynnissä olevan näytöksen esiintyjiä. Sovithan tapaamiset salin ulkopuolelle. Esiintyjien kulku saleihin tapahtuu pukuhuoneiden kautta. Jätäthän ulkovaatteet ja ulkokengät pukuhuoneisiin.

Kaikilla niillä oppilailla, joilla on pitkä päivä, on hyvä olla eväät mukana. Urheiluhallin kahviosta voi myös ostaa syötävää.

RAJOITETUSTI PARKKITILAA

Pyydämme huomioimaan, että Pasilan Urheiluhallin läheisyydessä pysäköintitilaa on rajoitetusti. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja: www.reittiopas.fi.

LÖYTÖTAVARAT

Pasilan Urheiluhallille jääneet löytötavarat siirretään Helsingin toimipisteeseen näytösten jälkeen ja niitä voi tiedustella toimistolta kirjallisesti osoitteesta school@stepup.fi. Liitäthän mukaan tarkat tuntomerkit sekä omat yhteystietosi. Löytötavaroita säilytetään kaksi kuukautta, jonka jälkeen noutamattomat löytötavarat lahjoitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen.