Joulun ihanimmat lahjat nyt StepUp Schoolista!

Onko joululahjat vielä hakusessa? Lahjahuolesi kaikki heitä, joululahjasi hanki meiltä!

Joululahjaksi liikunnan riemua – StepUp Schoolin lahjakortti

Anna joululahjaksi liikunnan riemua. StepUp Schoolin lahjakortti on mainio lahjaidea! Voit valita lahjakortin esim. 5 tai 10 kerran sarjalipulle, haluamallesi hintaryhmälle. Lahjakortin voi ostaa joko vastaanotosta tai tilata sähköpostitse toimistoltamme. Kausimaksuja- sekä joulutauon tiiviskursseja koskevat lahjakortit ovat tilattavissa vain toimistolta. Euromääräisiä lahjakortteja ei ole myynnissä.

Vastaanotto on avoinna syyskauden tuntien yhteydessä 16.12. saakka ja kevätkauden tuntien yhteydessä 9.1. alkaen. Välipäivien aikana vastaanotto on avoinna workshopien yhteydessä. Joulutauon aikana lippuja voi poikkeuksellisesti ostaa myös Helsingin ja Espoon toimistoista sopimalla ajasta etukäteen. Vantaan toimipiste on suljettu joulutauon ajan.

Tutustu kevätkauden hinnastoon: Hinnasto – Kevat 2017

Ohjeet tilauksen tekemiseksi sähköpostitse:

Kerro viestissä seuraavat asiat:

  • minkä tuotteen lahjakortin haluat (esim 10 x sarjalippu)
  • minkä hintaryhmän tuotteen haluat (H1, L1, J1, J2 tai A2)
  • Tilaukset ehtivät jouluksi, kun ne tehdään ja maksetaan 16.12. mennessä osoitteeseen school@stepup.fi. Maksuohjeen saat sähköpostitse vastausviestissä. Sarjalippu toimitetaan lahjakortin muodossa sähköpostitse.

Joululahjaksi musikaalielämys – HIGH SCHOOL MUSICAL on Stage -liput nyt joulutarjoushintaan!

Musikaalien ystävien toivelahja on tietenkin liput High School Musicaliin! Lipunmyynti on alkanut 1.12. ja parhaat paikat myydään nyt! Joulupakettitarjouksena 2 lippua 60 € (+ toimituskulut 2,50 /lippu). Lippujen varaus ja lunastus vain Aleksanterin teatterista, StepUp Schoolin asiakaskorttia näyttämällä. Tarjous on voimassa 12.-21.12.2016.

Toukokuussa Aleksanterin teatterissa luvassa näyttämön täydeltä energiaa ja elämäniloa, kun Skene -musiikkiteatterikoulun lukuvuosi huipentuu supersuosittuun High School Musicalin näyttämöversioon. Disneyn High School Musical on Stage! on 2000 -lukulaisten oma Romeo ja Julia etsien vastausta kysymykseen ”Kelpaanko minä sellaisena kuin oikeasti olen?”. Musikaali tarjoaa huikeaa musiikkia, rakkautta, ystävyyttä, huumoria ja sellaisen latauksen energiaa, että on vaikea istua paikoillaan.

Musikaalin tähtinä loistavat Skene -musiikkiteatterikoulun lahjakkaat opiskelijat taustajoukkueenaan: ohjaus Raine Heiskanen, kapellimestari Tuomas ”Tumppu” Kesälä, koreografia Peter Pihlström ja tuotanto StepUp Oy.

Esitykset ke 17.5. (ensi-ilta) / to 18.5. / pe 19.5. / la 20.5.2017

Normaalihintaiset liput 35 euroa + toimituskulut 2,50, Aleksanterin teatterin lipunmyynnistä, 09 676 980 sekä Ticketmasterista www.ticketmaster.fi.