Kesäkauden 2022 aikataulu on ilmestynyt

Kesäkauden aikataulu on ilmestynyt! Alku- ja loppukesälle on omat aikataulut jotka löytyvät alla olevista linkeistä. Ilmoittautuminen kesätunneille alkaa maanantaina 2.5. Ilmoittautumisia ei siirretä kevätkaudelta kesäkaudelle. Valitse siis aikataulusta ne tunnit, joille haluat ja ilmoittaudu niille erikseen.

Ilmoittaudu mukaan tästä 2.5. alkaen ›› (ilmoittautuaksesi kesätunneille muista valita kaudeksi Kesä 2022). Tarkista tuntien opettajavaihdokset ja muut poikkeukset aikataulusivun lisäinfosta.

Kesäkausi alkaa maanantaina 6.6. ja päättyy torstaina 11.8. Kesätauolla 23.6.–31.7. tanssikoulu on suljettu.

Kesäkaudella tuntitarjonta painottuu aikuisten tunteihin, mutta myös junioreille on tunteja. Alkukesällä (6.6.-22.6.) tunteja on tarjolla Helsingin toimipisteessä maanantaista torstaihin ja Espoon toimipisteissä maanantaista keskiviikkoon. Loppukesällä (1.-11.8.) tunteja on tarjolla Helsingissä maanantaista torstaihin.

Kesän uutuuslajeja ovat Aurora Ylisen Dancemix 30+ -tunnit Helsingissä, joilla tanssitaan mm. Bollywoodia, Show’ta, Commercialia ja Latino Show’ta sekä Jazzy Latin, jota opettaa Merja Satulehto, joka iloksemme vierailee opettamassa Helsingin toimipisteessä 7.6. ja 14.6. myös Easy Latin ja Latino Show -tunneilla.

Fatima Witick opettaa sekä alku- että loppukesällä Dance Workout -tunneilla Helsingissä. Pekka Kataisen Power Core Pilates + venyttely -tunneilla voi treenata alkukesästä sekä Helsingissä että Espoossa. Masi Saurénin Swing Soolo -tunnit siirtyvät Espoosta Helsinkiin ja niitä on sekä alku- että loppukesästä.

Loppukesästä on mahdollista hikoilla myös Lasse Muurosen kanssa Sweat & Dance -tunneilla. Marco Bjurströmin Power Stretch -tuntien nimi muuttuu Power Flow’ksi, joka paremmin kuvaa tunnin sisältöä, joka ei muutu. Power Flow tunteja on alkukesällä sekä Helsingissä että Espoossa. Tutustu koko tuntitarjontaan alla olevista linkeistä:

Aikataulu 6. – 22.6.2022 (Alkukesa)

Aikataulu 1. – 11.8.2022 (Loppukesa)

Tuntien kestot, liput ja hinnat

Tuntien kestot muuttuvat pysyvästi siten, että esimerkiksi aiemmin aikataulussa 60 minuutin pituisiksi merkityt tunnit, jotka on kuitenkin pidetty 55 minuutin tunteina, ovat nyt aikataulussa virallisesti 55 minuutin tunteja, 45 minuutin tunnit ovat 40 minuutin tunteja jne. Myös myynnissä olevat liput muuttuvat touko-kesäkuun vaihteessa vastaamaan uusia tuntien pituuksia. Vanhat 45, 60, 75 ja 90 min liput käyvät kuitenkin myös 40, 55, 70 ja 85 min tunneille niin kauan, kun niissä on voimassaoloaikaa jäljellä.

Kesäkauden tunneille käyvät voimassaoloaikojen puitteissa samat kertaliput, sarjaliput sekä viikon ja kuukauden Anytime-liput kuin kevät- ja syyskausien tunneille. Syyskauden kausikohtaiset liput (mm. koko syyskauden Anytime ja kausimaksut) eivät kelpaa maksuksi kesätunneille. Lisäksi kesäkaudelle tulee myyntiin seuraavat kesän Anytime-liput:

Alkukesän Anytime (voimassa 6.6. – 22.6.) 140 €

Loppukesän Anytime (voimassa 1. – 11.8.) 100 €

Koko kesän Anytime (voimassa 6.6.–11.8.) 230 €

Alkukesän ja koko kesän Anytimet tulevat myyntiin 2.5. Loppukesän Anytime tulee myyntiin 27.6.

Tervetuloa kesätunneille!