Kesän 2018 aikataulu on ilmestynyt ja ilmoittautuminen alkanut!

Kesäkauden aikataulu on ilmestynyt ja ilmoittautuminen kesätunneille on alkanut!

Tutustu kesäkauden aikatauluun ja ilmoittaudu tunneille aikataulusivullamme. Valitse näkymäksi ”Kesä 2018”. Ilmoittautumisohje ››

Kesällä tanssitaan Helsingin toimipisteessä maanantaista torstaihin kahdessa jaksossa: alkukesän tunnit pidetään kolmen viikon aikana ennen juhannusta: 4.6.–21.6. ja loppukesän tunnit kolmen viikon aikana ennen syyskauden alkua: 23.7.–9.8. Kesätauon aikana 22.6.-22.7. ei ole tunteja. Espoon ja Vantaan toimipisteissä ei ole kesätunteja.

Kesätuntien lajeja ovat mm. Show Jazz, Street, Commercial, Lyrical Jazz, Contemporary Jazz, Dance, Floor Barre, Baletti, Syvävenyttely, Commercial Heels, Nykytanssi, Sweat & Dance, Power Core Pilates, Jumps & Turns, Happy Hour sekä Delusion V -ryhmän vetämä Voguing. Täysin uutena lajina alkaa Lattiatekniikka.

Suurin osa kesätunneista on ikärajattomia ja niiden suositusalaikä on 13 vuotta. Lisäksi kesäaikataulussa on tunteja 25+ -ikäisille. Lapsille ja junioreille ei ole omia viikkotunteja kesäkaudella, heille on kuitenkin tarjolla monipuolinen leirivalikoima.

Myös kesäkauden lippujen myynti on alkanut. Kesäkauden liput ovat hinnaltaan edullisempia kuin kevät- tai syyskausien liput. Nämä liput ovat voimassa ainoastaan kesäkauden ajan, eikä niitä voi käyttää kevät- tai syyskausilla. Kesäkauden tunteja on mahdollista maksaa myös muilla voimassaolevilla kerta- tai sarjalipuilla, mutta emme hyvitä hinnanerotusta. Vain kesäkauden liput vahvistavat kesäkauden tuntien ilmoittautumiset. Kesäkauden erikoishintaiset liput löytyvät verkkokaupasta erillisen ”Kesäliput” -painikkeen takaa.

Hinnasto – Kesa 2018