Kesätunnit 2018

Kesäkaudella tanssitaan Helsingin toimipisteessä maanantaista torstaihin kahdessa jaksossa: alkukesän tunnit pidetään kolmen viikon aikana ennen juhannusta: 4.6.–21.6. ja loppukesän tunnit kolmen viikon aikana ennen syyskauden alkua: 23.7.–9.8. Kesätauon aikana 22.6.-22.7. ei ole tunteja. Espoon ja Vantaan toimipisteissä ei ole kesätunteja.

Kesätuntien lajeja ovat mm. Show Jazz, Street, Commercial, Lyrical Jazz, Contemporary Jazz, Dance, Floor Barre, Baletti, Syvävenyttely, Commercial Heels, Nykytanssi, Sweat & Dance, Power Core Pilates, Jumps & Turns, Power Stretch sekä Delusion V -ryhmän vetämä Voguing. Täysin uutena lajina alkaa Lattiatekniikka.

Suurin osa kesätunneista on ikärajattomia ja niiden suositusalaikä on 13 vuotta. Lisäksi kesäaikataulussa on tunteja 25+ -ikäisille. Lapsille ja junioreille ei ole omia viikkotunteja kesäkaudella, heille on kuitenkin tarjolla monipuolinen leirivalikoima.

Tutustu aikatauluun ››

Kesäkauden liput ovat hinnaltaan edullisempia kuin kevät- tai syyskausien liput. Nämä liput ovat voimassa ainoastaan kesäkauden ajan, eikä niitä voi käyttää kevät- tai syyskausilla. Kesäkauden tunteja on mahdollista maksaa myös kevään tai syksyn voimassaolevilla kerta- tai sarjalipuilla, mutta emme hyvitä hinnanerotusta. Vain kesäkauden liput vahvistavat kesäkauden tuntien ilmoittautumiset. Kesäkauden erikoishintaiset liput löytyvät verkkokaupasta erillisen ”Kesäliput” -painikkeen takaa.

Ilmoittautumisohje ››