Kevään 2022 koronatauon vuoksi pois jääneiden tuntien korvaaminen

Kevätkautemme alkoi maanantaina 10.1. kaikilla lasten ja junnujen, sekä 13+ ja 16+ ikäisten tunneilla, joille saavat osallistua vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet oppilaat. AVI:n tämän hetkisten rajoitusten johdosta 30+, 60+ ja ikärajattomat tunnit sekä kaikki Marco Bjurströmin tunnit ja Pekka Kataisen Power Core Pilates käynnistyvät tiistaina 8.2., jolloin myös vuonna 2002 ja sitä ennen syntyneet oppilaat voivat osallistua harrastustoimintaan. Tiedotamme tilanteesta ja mahdollisista muutoksista lisää heti asioiden varmistuttua.

Mikäli sinulta jää rajoitustoimien johdosta lippuja käyttämättä, lähetäthän rajoitustoimien päätyttyä viestin osoitteeseen lippumuutokset@stepup.fi. Käsittelemme käyttämättä jäävien lippujen voimassaoloaikojen pidennykset rajoitustoimien päätyttyä, jolloin voimme kerralla käsitellä koko rajoitusajan aiheuttamat pidennystarpeet.

Pois jääviä tunteja on mahdollista korvata jo nyt osallistumalla hybridi-tunneille etäyhteyden kautta. Jos haluat osallistua hybridi-tunnille etänä, olethan yhteydessä toimistoomme osoitteeseen zoom@stepup.fi.

Sarjaliput ovat voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä käyttöpäivästä. Mikäli tästä huolimatta tarvitset pidennystä sarjalipun voimassaoloaikaan, olethan yhteydessä toimistoomme (lippumuutokset@stepup.fi tai puh 09 7746 1730) rajoitustoimien päätyttyä. Lippuja pidennetään maksimissaan viranomaisten määräämän sulun pituutta vastaavaksi ajaksi.