Kevätkauden aikataulu ja ilmoittautuminen kevätkaudelle 2020

Kevätkauden 2020 aikataulu ja hinnasto ovat nyt ilmestyneet! StepUp Schoolin syyskausi päättyy perjantaina 13.12. Kevätkausi alkaa tiistaina 7.1. ja päättyy perjantaina 22.5. Ennen kevätkauden alkua, 4.–5.1. voi useisiin kevätkauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla.

Kevätkaudella tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 9.4. – ma 13.4., vappuna to 30.4. – pe 1.5. eikä helatorstaina 21.5. Lisäksi 3–15 -vuotiaiden tunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla su 16.2. – la 22.2.

Aikataulu – Kevat 2020

Aikataulussa mustalla värillä olevat tunnit ovat avoimet kaikille ikäryhmän ja tason mukaisesti. Aikatauluun vihreällä värillä merkityt tunnit ovat joko erikseen pääsykokeiden kautta valittavien ryhmien tunteja tai erikoistunteja, joille voi osallistua vain kausimaksulla. Pääsykokeiden kautta valittavia ryhmiä ovat Show- ja Streettanssin koulutusohjelmat, Skene Musiikkiteatterikoulun ryhmät, StepUp Urban Trainees, muodostelmaryhmät sekä SkidiSKO-ryhmät. Fatima Witickin Varvastekniikkaryhmä, Sebastian Visan Dance Video Production sekä Pekka Kataisen Easy Latin 60+ ovat erikoistunteja, joille voi osallistua vain kyseiselle tunnille myytävällä erillisellä kausimaksulla.

Haut SkidiSKO -ryhmiin, StepUp Schoolin koulutusohjelmiin, Skeneen ja StepUp Trainees -ryhmiin ovat touko-kesäkuun vaihteessa. Fatiman Varvastekniikkaan ja Sebastianin Dance Video Production -erikoistunneille ilmoittaudutaan suoraan opettajalle fatima@fatimawitick.com tai sebastian.visa@stepup.fi, jolloin opettaja myös arvioi soveltuuko tunti tasonsa puolesta oppilaalle. Pekan Easy Latin 60+ -tunnille ilmoittaudutaan osoitteeseen school@stepup.fi.

Aikataulu tulee näkyviin myös kotisivujen aikataulusivulle 16.12., kun ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa.

Hinnasto – Kevat 2020

Kevätkauden liput tulevat myyntiin 14.12. Kotisivujen hinnastosivulla voit tutustua eri lipputyyppien ominaisuuksiin (syyskauden ajan hinnasto-sivulla näkyvät vielä syyskauden hinnat).

Muutoksia aikataulussa

Uusia tunteja

Aikataulu pysyy lähes ennallaan syyskauteen verrattuna. Uusina tunteina alkavat seuraavat tunnit:

Uusien tuntien lisäksi on myös vanhoilla tunneilla helppoa aloittaa kevätkauden alussa!

Opettajavaihdoksia

Uutena opettajana aloittaa Riku Virolainen, joka opettaa aiemmin Sanni Järveläisen luotsaamilla Show Jazz 13+ keskitaso ja Lyrical Jazz 13+ keskitaso -tunneilla Vantaan perjantai-illoissa.

Aikataulumuutoksia

Seuraavat tunnit eivät jatku syyskaudelta kevätkaudelle:

  • tiistai Helsinki Street 16+ keskitaso, Lasse
  • tiistai Helsinki Baletti 16+ keskitaso, Timo/Tuomas
  • tiistai Helsinki Baletti 10-15 v. alkeet, Fatima
  • perjantai Vantaa Show 10–15 v. alkeet, Sanni
  • lauantai Helsinki Baletti 16+ alkeisjatko, Fatima

Lisäksi muutamien tuntien kellonaikoihin, kestoihin ja hintaryhmiin tulee muutoksia. Tarkista, onko oman tuntisi kellonaika tai kesto muuttunut! Löydät kaikki muutokset täältä: Syyskaudelta kevatkaudelle siirtyvat tunnit, joissa muutoksia

Ilmoittautuminen kevätkaudelle

Ilmoittautuminen kaikille kevätkauden tunneille alkaa maanantaina 16.12. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos olet unohtanut salasanasi tai asiakasnumerosi, voit tilata asiakasnumeron ja salasanan nollauslinkin sähköpostiisi kirjautumissivulta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu (esim. kertalippu riittää yhden tunnin ilmoittautumisen vahvistamiseen). Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin hinnastosivulla.

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna syyskauden tuntien yhteydessä 13.12. saakka ja kevätkauden tuntien yhteydessä 7.1. alkaen. Joulutauolla vastaanotot ovat avoinna vain tutustumispäivien ja joulutauon kurssien yhteydessä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Joulutauon aikana lippuja voi poikkeuksellisesti ostaa myös Helsingin ja Espoon toimistoista sopimalla ajasta etukäteen. Vantaan toimipiste on suljettu joulutauon ajan lukuunottamatta tutustumispäivää.

Syyskaudelta kevätkaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää kaikkien jatkuvien tuntien oppilaiden ilmoittautumiset syyskaudelta kevätkaudelle sunnuntain 15.12. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa syyskauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon kevätkaudelle. Siirretyt ilmoittautumiset näkyvät kotisivuillamme oppilaan omissa tiedoissa 16.12. alkaen, jolloin myös kevätkauden kausimaksut tulevat myyntiin.

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään keskiviikkona 18.12. ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo 15.12. valmiiksi voimassaoleva kevät- tai syyskauden lippu, jossa on varauskertoja jäljellä, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Liput ja maksut. Syyskauden ilmoittautumiset eivät näy omissa tiedoissa enää syyskauden päätyttyä.

Jokainen tunti, jolle oppilas ilmoittautuu, on vahvistettava erikseen, joten asiakastilillä on oltava riittävä määrä ilmoittautumisen vahvistavia lippujen varauskertoja. Jos tuntiin oikeuttavaa lippua ei osteta, ilmoittautuminen peruuntuu. Syyskaudelle koko kauden Anytime-kortin ostaneiden oppilaiden kevätkauden ilmoittautumiset vahvistuvat automaattisesti.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 16.12. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä asiakastilin kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. HUOM! Peruuta vanhat/turhat vahvistamattomat ilmoittautumiset ennen uusien lippujen ostamista, jotta ostamasi liput eivät vahvista vääriä tunti-ilmoittautumisia!