Kevätkauden aikataulu ja ilmoittautuminen kevätkaudelle

Kevätkauden 2019 aikataulu ja hinnasto ovat nyt ilmestyneet! StepUp Schoolin kevätkausi alkaa maanantaina 7.1. ja päättyy perjantaina 24.5.

Ennen kevätkauden alkua voi useisiin kevätkauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla. Tutustumistunnit ovat Helsingin toimipisteessä lauantaina 5.1. ja Vantaan ja Espoon toimipisteissä sunnuntaina 6.1.

Kevätkaudella tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 18.4. – ma 22.4. eikä vappuna ti 30.4. – ke 1.5. Lisäksi 3–15 -vuotiaiden tunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla su 17.2. – la 23.2.

Aikataulu – Kevat 2019

Hinnasto – Kevat 2019 Tutustu eri lippuvaihtoehtojen ominaisuuksiin hinnasto-sivulla (syyskauden ajan hinnasto-sivulla näkyvät vielä syyskauden hinnat).

Aikataulussa mustalla värillä olevat tunnit ovat avoimet kaikille ikäryhmän ja tason mukaisesti. Aikatauluun vihreällä värillä merkityt tunnit ovat erikseen esim. pääsykokeiden kautta valittavien ryhmien tunteja. Näitä ovat koulutusohjelmien tunnit, muodostelmaryhmien tunnit, Varvastekniikkaryhmät sekä ShedHelsingin tunnit. Seuraavat haut StepUp Schoolin koulutusohjelmiin ovat touko-kesäkuussa ja muodostelmaryhmiin elo-syyskuussa, seuraa kotisivujamme! Varvastekniikkatunneille osallistumisesta on sovittava erikseen opettajan kanssa, ja sille on myös erillinen maksu.

Muutoksia aikataulussa

Uusia tunteja

Aikataulu pysyy lähes ennallaan syyskauteen verrattuna. Uusina tunteina alkavat Jessica Piaseckin Improvisaatio 16+ alkeet ja 16+ keskitaso Helsingissä maanantaisin, Sarppa Seppäsen Street 30+ keskitaso Espoossa tiistaisin ja Helsingissä perjantaisin sekä Sarppa Seppäsen Commercial Heels 16+ alkeet Helsingissä perjantaisin.

Lisäksi Tuomas Hyvönen opettaa uudella Baletti 30+ alkeisjatko -tunnille Helsingissä sunnuntaisin ajalla 3.2.-7.4., jolloin Jari Saarelaisen Lyrical Jazz 30+ keskitaso -tunti on tauolla. Sama kausimaksu käy näille molemmille tunneille.

Opettajavaihdoksia

Sanna Siirilä-Mäkelän äitiysloman vuoksi Sannan kevätkauden maanantain tunnit pitää Sanni Järveläinen, tiistain tunnit Katariina Koivula, keskiviikon tunnit Netta Rekomaa, ja perjantain tunnit Aura Mikkonen ja Netta Rekomaa. Lisäksi Hanna Kortelainen aloittaa Vantaan torstai-illoissa Street 13–15 v. alkeet, Street 13–15 v. keskitaso ja Easy Street Dance -tuntien opettajana.

Aikataulumuutoksia

Seuraavat tunnit eivät jatku syyskaudelta kevätkaudelle:

  • tiistai Espoo Street 10–15 v. alkeet, Sarppa
  • tiistai Vantaa Commercial 16+ keskitaso, Veera
    • Veeran Commercial 16+ -tunnilla käyneet voivat siirtyä Veeran ikärajattomaksi muuttuvalle Commercial keskitaso -tunnille
  • lauantai Helsinki Show 10-12 v. alkeet, Netta
  • sunnuntai Espoo Show Jazz 16+ keskitaso, Netta

Seuraavien tuntien kestot ja samalla hintaryhmät muuttuvat syyskaudelta kevätkaudelle:

  • maanantai Vantaa Latino Show 30+ alkeet, Juha, pitenee 45 minuutin tunnista 60 min tunniksi ja samalla hintaryhmä muuttuu L1:stä J1:ksi
  • perjantai Helsinki Lyrical Jazz 16+ keskitaso, Jari, pitenee 60 minuutin tunnista 75 minuutin tunniksi ja samalla hintaryhmä muuttuu J1:stä J2:ksi
  • perjantai Helsinki Waacking avoin taso, Katri Mi, pitenee 60 minuutin tunnista 75 minuutin tunniksi ja samalla hintaryhmä muuttuu J1:stä J2:ksi

Lisäksi muutamien tuntien kellonaikoihin tulee muutoksia. Tarkista, onko oman tuntisi kellonaika muuttunut! Löydät kaikki muutokset täältä: Syyskaudelta kevatkaudelle siirtyvat tunnit, joissa muutoksia

Ilmoittautuminen kevätkaudelle

Ilmoittautuminen kaikille kevätkauden tunneille alkaa tiistaina 18.12. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos olet unohtanut salasanasi tai asiakasnumerosi, voit tilata asiakasnumeron ja salasanan nollauslinkin sähköpostiisi kirjautumissivulta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla jokin kyseisen tunnin hintaluokan lippu. Tunnin hintaluokan voit tarkistaa aikataulusta. Syyskauden ilmoittautumiset eivät näy omissa tiedoissa enää syyskauden päätyttyä.

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna syyskauden tuntien yhteydessä 14.12. saakka ja kevätkauden tuntien yhteydessä 7.1. alkaen. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Joulutauolla vastaanotot ovat avoinna vain tutustumispäivien ja joulutauon kurssien yhteydessä. Joulutauon aikana lippuja voi poikkeuksellisesti ostaa myös Helsingin ja Espoon toimistoista sopimalla ajasta etukäteen. Vantaan toimipiste on suljettu joulutauon ajan lukuunottamatta tutustumispäivää.

Syyskaudelta kevätkaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää kaikkien jatkuvien tuntien oppilaiden ilmoittautumiset syyskaudelta kevätkaudelle maanantain 17.12. aikana

Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa syyskauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon kevätkaudelle. Siirretyt ilmoittautumiset näkyvät kotisivuillamme oppilaan omissa tiedoissa 18.12. alkaen.

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään torstaina 20.12. ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo 17.12. valmiiksi voimassaoleva kevät- tai syyskauden lippu, jossa on varauskertoja jäljellä, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Liput ja maksut.

Jokainen tunti, jolle oppilas ilmoittautuu, on vahvistettava erikseen, joten asiakastilillä on oltava riittävä määrä ilmoittautumisen vahvistavia lippujen varauskertoja. Jos tuntiin oikeuttavaa lippua ei osteta, ilmoittautuminen peruuntuu. Syyskaudelle koko kauden Anytime-kortin ostaneiden oppilaiden kevätkauden ilmoittautumiset vahvistuvat automaattisesti.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 18.12. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä omien tietojen kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. HUOM! Peruuta vanhat/turhat vahvistamattomat ilmoittautumiset ennen uusien lippujen ostamista, jotta ostamasi liput eivät vahvista vääriä tunti-ilmoittautumisia!