Happy Hour

  • Iät: aikuiset
  • Toimipisteet: Espoo, Helsinki
  • Vaativuustaso: Alkeet
  • Opettajat: Konsta Reuter, Marco Bjurström

Marco Bjurströmin kehittämistä Happy Hour tunneista on muodostunut jo käsite kaikkien niiden keskuudessa, jotka haluavat hikeä ja hauskanpitoa samassa paketissa.

Tunnin ensimmäinen puolisko on riekkumista, joraamista ja bailaamista eri musiikkityylien tahtiin. Lattareita, etnoja, hip hoppia, musikaalisävelmiä, retroja ja tietysti discoa, sillä alkoihan Marcon oma ura tanssijana discon kulta-aikaan 70- ja 80-lukujen taitteessa. Alkutunnin aikana on varmaa, että syke nousee ja jokainen näyttää muutamaan otteeseen enemmän tai vähemmän kummalliselta eikä ääntäkään säästellä.

Jälkimmäinen puolisko koostuu tanssisarjan eli koreografiapätkän harjoittelusta, jossa oppilaat pääsevät turvallisesti heittäytymään eri tunnelmiin ja rooleihin. Tanssisarjatkin vaihtelevat tyylilajeiltaan laidasta laitaan ja Marco pitää huolen siitä, että peräkkäiset sarjat eivät juuri koskaan ole samantyyppisiä. Samaa koreografiaa tehdään yleensä 3-4 viikkoa, jotta oppilaat alkuhämmennyksen jälkeen pääsevät nauttimaan onnistumisestakin.

Tarkemmat aikataulutiedot mm. ikäryhmistä löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja mm. toimipisteen, viikonpäivän, ikärajan ja opettajan mukaan).