Power Flow

  • Iät: aikuiset, nuoret
  • Toimipisteet: Espoo, Helsinki
  • Vaativuustaso: Avoin taso
  • Opettajat: Marco Bjurström

Power Flow on kokonaisvaltainen kehonhallintaan ja liikkuvuuteen keskittyvä harjoitus. Kaikki toiminta tunnilla tähtää syvempään kehonhallintaan ja hyvinvointiin. Kuten nimikin kertoo, tunnilla yhdistyy voimanhankinta ja venyvyys hyvin tehokkaassa paketissa. Treeni on dynaaminen ja virtaava, jolloin keho pysyy koko ajan lämpimänä ja liikkeet turvallisina.

Suuri osa ihmisten selkävaivoista ja huonosta kehon kannatuksesta johtuu keskivartalon lihaksiston huonosta hallinnasta, siitä ettei omaa kroppaansa oikein tunne. Power Flow’ssa keskitymme erityisesti lantion, vatsan ja selän alueen lihasten voimaan ja liikkuvuuteen, mutta toki möyhennämme muutakin kehoa. Power Flow on tiukkaa treeniä, mutta sikäli ovelaa, että mitä enemmän opit sitä rankemmaksi tunti muuttuu. Näin ollen vasta-alkajatkin pärjäävät mukana, kunhan ottavat alussa riittävän kevyesti.

“Jokea ei voi työntää, jotta se virtaisi nopeammin” eli pikavoittoja Power Flow’sta ei ole luvassa. Jokaisen elämä ja keho on yksilöllinen ja sitä pitää kunnioittaa. Tunnilla ollaan paljain jaloin joustavissa mukavissa vaatteissa. Oman jooga-maton saa mielellään tuoda mukanaan, jolloin lattiaosuuksissa on ehkä mukavampaa äheltää omassa hiessä. Saleissa on toki patjoja kaikille lainattavaksi. Loppurentoutuksen ajaksi on hyvä pukea jotain kuivaa ja lämmintä ylle varsinkin kylmempinä kuukausina. Tervetuloa jännittävälle matkalle omaan itseen!

Tarkemmat aikataulutiedot löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja mm. toimipisteen ja viikonpäivän mukaan).

Lajin opettajat