Nora Mahmoud

Nora Mahmoud on monipuolinen tanssija, opettaja ja koreografi, joka on ollut monessa mukana! Noran tanssiminen on alkanut jo 25 vuotta sitten useilla eri street-lajeilla ja modernilla jazzilla, jonka jälkeen hän on treenannut lukuisia eri tanssityylejä, kuten esim. lattareita, afroa ja steppiä. Nora on toiminut tanssijana, koreografina ja opettajana jo noin 20 vuoden ajan.

Nykyään Nora tekee eniten töitä kaupallisten tanssien saralla. Alan työkokemusta on päässyt kertymään jo lähes kaikilta mahdollisilta suomalaisilta estradeilta. Pääasiassa Nora tekee artistiyhteistyötä ja on suunnitellut ja koreografioinut live-esiintymisiä mm. Saara Aallon, Evelinan, Sannin, Isac Elliotin ja Antti Tuiskun taustatanssijoille. Nora on myös YLE:n SuomiLOVE- ohjelman pääkoreografi. Mieluisia töitä ovat olleet myös teatterityöt (mm. Helsingin Kaupunginteatteri ja Tampereen Teatteri). Muita mukavia muistoja matkan varrelta ovat hyllyssä kimaltelevat SM- ja MM-kultamitalit jazz- ja showtanssikisoista.

StepUp Schoolissa Nora on opettanut vakituisesti vuodesta 2004, oppilaitaan loputtomasti kannustaen ja tuntejaan aurinkoisella elämänasenteellaan maustaen.

Nora toimii Hip Hop Trainees -ryhmän vastuuopettajana.