Silja Saarikangas

Silja aloitti tanssin harrastamisen StepUp Schoolissa 4-vuotiaana. Hän on treenannut aktiivisesti mm. katutanssia, kilpatanssia, balettia, nykytanssia, discoa ja showtanssia useiden vuosien ajan. Häneltä löytyykin vahvaa lajiosaamista erittäin monipuolisesti ja kattavasti.

Silja on ollut mukana monissa eri kisaryhmissä, StepUp Schoolin koulutusohjelmissa, sekä viimeisimpänä StepUp Dancers ja StepUp Urban Dancers  -ryhmissä.

Kisamenestystä on kertynyt useissa muodostelmissa, duoissa ja sooloissa FDO:n Performing Arts ja Street SM-kilpailuissa. Tanssijan töitä Silja on tehnyt taustatanssijana  mm. Isac Elliotin ja Mikael Gabrielin taustalla, festivaaleilla, tv-ohjelmissa, mainoksissa ja promokeikoilla, minkä lisäksi hän on toiminut sijaistavana tanssinopettajana ja opettajaharjoittelijana StepUp Schoolissa.

Nuoresta iästään huolimatta Silja on entinyt tanssia jo pitkään kunnianhimoisesti ja tavoitteellisesti. Tunneillaan hän haluaa antaa oppilailleen uutta energiaa ja auttaa jokaista löytämään oma tyylinsä tanssia ja ilmaista itseään.

Tutustu opettajan lajeihin