StepUp Schoolin uudistuneet koulutusohjelmat kaudella 2017-2018

StepUp Schoolin kauden 2017-2018 koulutusohjelmat on nyt julkaistu. Lasten Show- ja Streettanssin koulutusohjelmat jatkuvat entiseen malliin tuttujen suosikkiopettajien johdolla. Streettanssin juniorien koulutusohjelma uudistuu isosti, alkaessamme tarjota opetusta kahdessa eri ikäryhmässä. Nuorempien junnujen (11-12 v.) ryhmää opettavat mm. Pasi Mäkelä, Teemu Korjuslommi ja Hanna Kortelainen. Vanhempia junnuja (13-14 v.) opettavat puolestaan Sebastian Wennström, Nora Mahmoud, Pasi Mäkelä, Akim Bakhtaoui ja Sanna Siirilä-Mäkelä. Samalla vanhempien junnnujen viikottainen opetusmäärä kohoaa seitsemään tuntiin tarjoten entistä parempia ja monipuolisempia mahdollisuuksia kehittyä streettanssijana.

Show KO juniorit 1 (11-12 v.) ryhmän viikko-opetus kasvaa ensi syksynä puolella tunnilla kun Sanna Siirilä-Mäkelän, Pasi Mäkelän ja Fatima Witickin ohella ryhmää alkaa opettamaan Sanni Järveläinen. Show KO juniorit 2 (13-14 v.) ryhmä harjoittelee jatkossa puolestaan 7,5 tuntia viikossa tarjoten haasteita myös kaikkein innokkaimmille treenaajille. Ryhmää opettavat mm. Mindy Lindblom, Pasi Mäkelä, Fatima Witick, Minna Karttunen ja Sanni Järveläinen.

15+ ikäisten vanhat koulutusohjelmat tulemme korvaamaan ensi syksynä täysin uudella StepUp Dancers -treeniryhmällä, joka tarjoaa kaksi eri linjaa; Show ja Urban. Ryhmän omien tuntien pääpaino on esittävissä koreogafioissa, joita harjoitellaan Jari Saarelaisen ja Mindy Lindblomin tai Sebastian Wennströmin ja Nora Mahmoudin johdolla. Tämän lisäksi luvassa on vierailevien opettajien vetämiä projekteja, monipuolisia esiintymismahdollisuuksia, kullekin tanssijalle henkilökohtaisesta valittuja pakollisia tunteja sekä täysi vapaus käydä treenaamassa niin monella avoimella viikkotunnilla kuin oppilas itse haluaa. Ryhmään valitaan maksimissaan 15 tanssijaa per linja ja hinnankin lupaamme pitää erittäin kohtuullisena.

Skene musikkiteatterikoulu on koulutusohjelma, jossa on turvallista oppia, kasvaa ja kokeilla kaikkia musiikkiteatterin osa-alueita samassa paikassa. Syksyllä 2017 käynnistyvällä Skenen kahdennellatoista kaudella koulutusohjelman opetus tapahtuu neljässä eri ikäryhmässä: lapset (12 v. ja nuoremmat), juniorit (13-15 v.), aikuiset 16+ (yli 16-vuotiaat) sekä aikuiset 30+ (yli 30-vuotiaat). Hikeä, hauskanpitoa, onnistumisia, mokauksia, tunnemyllerryksiä ja oman itsensä ylittämistä – kaikkea tätä on luvassa Skene-musiikkiteatterikoulussa.

Lue lisää StepUp Dancers -treeniryhmästä >>

Lue lisää Streettanssin koulutusohjelmista >>

Lue lisää Showtanssin koulutusohjelmista >>

Lue lisää Skene musiikkiteatterikoulusta >>