Syyskauden aikataulu ja ilmoittautuminen syyskaudelle

Syyskauden 2020 aikataulu on nyt ilmestynyt! Syyskausi alkaa heti kesäkauden perään maanantaina 10.8. ja päättyy perjantaina 18.12.

Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 31.10. eikä itsenäisyyspäivänä su 6.12.

Aikataulu ››

Aikataulussa on avoimien tuntien lisäksi myös pääsykokeiden kautta valittavia ja erikoisryhmiä. Koulutusohjelmia ovat ovat Show- ja Streettanssin koulutusohjelmat, Skene Musiikkiteatterikoulun ryhmät, StepUp Show- ja Urban Trainees -ryhmät, muodostelmaryhmät sekä SkidiSKO-ryhmät.

Erikoisryhmiä ovat Fatima Witickin VarvastekniikkaSebastian Visan Dance Video Production, Pekka Kataisen Easy Latin 60+ sekä Hanna Kortelaisen ja Katri Miettisen HipHop Freestyle. Erikoisryhmiin voi osallistua vain kyseiselle tunnille myytävällä erillisellä kausimaksulla. Fatiman Varvastekniikkaan ja Sebastianin Dance Video Production -erikoisryhmiin ilmoittaudutaan suoraan opettajalle fatima@fatimawitick.com tai sebastian.visa@stepup.fi, jolloin opettaja myös arvioi soveltuuko tunti tasonsa puolesta oppilaalle. Pekan Easy Latin 60+ -tunnille ja Hannan ja Katrin HipHop Freestyle -tunnille  ilmoittaudutaan osoitteeseen school@stepup.fi.

Syyskauden hinnasto ilmestyy 3.6. mennessä, jolloin myös syyskauden liput tulevat myyntiin. Kotisivujen hinnastosivulla voit tutustua eri lipputyyppien ominaisuuksiin. 

Muutoksia aikataulussa

Kauden vaihtuessa myös aikataulu muuttuu. Suurimmalle osalle tunneista tulee vähintään pieni muutos tunnin kellonaikaan. Tarkista tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta!

Uusia opettajia, lajeja ja tunteja

Täysin uusina opettajina aloittavat Samuli Eloranta, joka opettaa Street junnut 1 -koulutusohjelmaryhmän lisäksi avoimilla Street-tunneilla tiistaisin Espoossa, Aurora Ylinen, joka opettaa Show ja Show Jazz -tunneilla torstaisin Vantaalla ja Iina Suomalainen, joka opettaa balettia kaikille Showtanssin koulutusohjelmaryhmille. Lisäksi paluun tekevät StepUp Schoolin alkuperäisiin opettajiin kuuluva Peter Pihlström, joka opettaa Show Jazz ja Stretching -tunneilla sunnuntaisin Helsingissä, Marissa Vahevaara, joka opettaa Commercial ja Street -tunneilla torstaisin Espoossa sekä lasten Street & Show tunneilla sunnuntaisin Helsingissä ja Melisa Cetin, joka opettaa Street-tunneilla lauantaisin Helsingissä. Lisäksi aiemmin vain Skene-ryhmiä luotsannut Elina Lähde aloittaa avointen Showtanssituntien opetuksen tiistaisin Helsingissä. 30+ -ikäryhmän opettajina debyyttinsä tekevät konkariopettajamme Sanna Siirilä-Mäkelä ja Anu Raita.

Uutena lajina alkavat Jazz Funk, jota Jari Saarelainen opettaa perjantaisin Helsingissä ja Katri Miettisen ja Hanna Kortelaisen vetämä HipHop Freestyle -erikoisryhmä sunnuntaisin Helsingissä. Paluun tekeviä tunteja ovat Pekka Kataisen Sweat & Dance torstaisin Vantaalla, Fatima Witickin kaivattu ja toivottu Syvävenyttely tiistaisin Helsingissä ja Nea-Maria Alangon avoimet Skene-tunnit sunnuntaisin Espoossa. Hanna Kortelainen alkaa opettaa myös Helsingissä perjantaisin nuorten ja aikuisten Street -tunneilla ja Lyrical HipHop -tunneilla. Aura Mikkoselle tulee uutena lajina Jumps & Turns -tunnit Espooseen ja Helsinkiin, Heikki Hautajoelle tulee uusi Street 30+ keskitaso -tunti Espooseen ja Sebastian Visalle Commercial 30+ alkeet-tunti Espooseen. Lisäksi sekä Heikin Voguing -tunnit että Teemu Korjuslommin Rhythm Tap (entinen Steppi) -tunnit jaetaan kahteen eri tuntitasoon.

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen kaikille syyskauden tunneille alkaa keskiviikkona 3.6. Koska ryhmäkokoja on pienennetty epidemiatilanteen vuoksi, ei tällä kertaa mitään ilmoittautumisia siirretä kevätkaudelta syyskaudelle. Kaikki siis ilmoittautuvat tunneille itse 3.6. alkaen. Mikäli tunti on täynnä, kannattaa ilmoittautua jonoon. Jos koronarajoitteet poistuvat, voimme kasvattaa ryhmien kokoa, jolloin otamme ensin jonoista lisää oppilaita tunneille.

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla haluttu tunti. Jos oppilaalla ei vielä ole omia tunnuksia, pitää hänet ensin rekisteröidä käyttäjäksi.

Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu (esim. kertalippu riittää yhden tunnin ilmoittautumisen vahvistamiseen koko kaudelle). Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo valmiina voimassaoleva lippu, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia (poikkeuksena keskeytyneen kevätkauden korvaukseksi myönnetyt korvausliput, jotka eivät  vahvista syyskauden ilmoittautumisia). Jos oppilaalla on useampia tunteja, on asiakastilillä olevissa lipuissa oltava vastaava määrä käyntikertoja jäljellä, jotta kaikki ilmoittautumiset vahvistuvat. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Omat liput ja maksut.

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Epidemiatilanteen vuoksi suosittelemme hankkimaan liput ensisijaisesti verkkokaupasta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kesäkauden tuntien yhteydessä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Ennen lippujen ostoa tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin hinnastosivulla.