Tutustu StepUpin reiluihin maksuvaihtoehtoihin

StepUp Schoolissa valitset itse, käytkö tunneilla kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla vai Anytime-korteilla. Säännöllisesti tunneilla käyvän on edullisempaa valita sarjalippu, kausimaksu tai Anytime-kortti. Tunti on maksettava ennen tunnille menoa. Lippuja voit ostaa joko verkkokaupastamme tai vastaanotosta (Helsinki Sörnäinen tai Espoo Matinkylä).  Lippuja voi ostaa vasta rekisteröitymisen jälkeen.

Hinnastoon ››

HUOM! Tapanilan pop-up toimipisteen lippukäytännöt poikkeavat muista toimipisteistä, Tutustu Tapanilan tunteihin ja lippuihin ››

Sarjalippu

Sarjalippuja ei sidota mihinkään tiettyyn tuntiin, joten voit halutessasi käyttää samaa lippua useammalla tunnilla. Sarjalipusta veloitetaan kertoja sitä mukaa kun käyt tunneilla. Et siis maksa tyhjästä! Otathan kuitenkin huomioon, että sarjalipun käyntikerrat on käytettävä loppuun lipun voimassaoloajan puitteissa. Sarjalipussasi jäljellä olevat kerrat voit tarkistaa täältä ››.

Sarjalippu sopii sellaiselle oppilaalle, joka haluaa käydä tunneilla säännöllisesti, mutta ei aina välttämättä juuri samalla tunnilla. Sarjalippu on sidottu tietyn hintaisiin tunteihin, mutta voit kätevästi käyttää sarjalippua myös kalliimmilla tunneilla maksamalla lisämaksun vastaanottoon. Sarjalippujen voimassaoloaika lasketaan ensimmäisestä käyttöpäivästä. Liput ovat henkilökohtaisia.

Tutustu tarkemmin sarjalippujen voimassaoloaikoihin ja muihin tuote-ehtoihin ››

Kausimaksu

Kausimaksu on edullinen ja kätevin vaihtoehto sellaiselle oppilaalle, joka pystyy sitoutumaan tiettyyn tuntiin koko kauden ajaksi. Kausimaksu on ainoa tuntikohtainen lippumme ja se varaakin paikan tunnilta koko loppukauden ajaksi, vaikka oppilas olisi välillä poissa tunnilta eikä muistaisi ilmoittaa poissaoloistaan. Kausimaksun maksamalla sinun ei tarvitse muistaa tai tarkistaa etukäteen, kuinka monta kertaa lipussasi on jäljellä. Koska kausimaksu on tuntikohtainen lippu, voi sen ostaa vasta ilmoittautumisen jälkeen. Kausimaksut ovat henkilökohtaisia.

Kausimaksu on myynnissä kauden viisi ensimmäistä viikkoa ja sen hinta alenee viikoittain puolikkaan kertalipun verran. Voit siis huoletta vahvistaa ilmoittautumisesi ja käydä kokeilemassa tuntia ensin esim. kertalipulla ja ostaa kausimaksun vasta kokeilemisen jälkeen, kun olet vakuuttunut, että haluat sitoutua juuri siihen tuntiin. Jos hankit kausimaksun kesken kauden, saat kausimaksun oikeaan hintaan, kun ostat sen verkkokaupasta tai vastaanotosta vasta sillä viikolla, jolloin otat kausimaksusi käyttöön. Syyskaudella 2023 kausimaksun viimeinen myyntipäivä on 17.9.2023. Kausimaksuja ei voi ostaa kesätunneille.

Usean kausimaksun ostavalle oppilaalle myönnämme henkilökohtaisen kausimaksualennuksen siten, että kauden ensimmäinen kausimaksu on täysihintainen ja muista kausimaksuista saa 15 %:n alennuksen.

Kausimaksulla tunnilla käyvän oppilaan on myös mahdollista ohittaa jono vastaanotossa ja kirjata itsensä tunnille vastaanottoautomaatilla.

Tutustu tarkemmin kausimaksun tuote-ehtoihin, mm. poissaolojen korvaamiseen ››

Anytime-kortti

Anytime-kortit sopivat aktiivisesti tanssiville. Voit valita joko koko kauden, kuukauden tai viikon anytime-kortin ja käydä sillä avoimilla viikkotunneillamme täysin rajattomasti lipun voimassaoloajan puitteissa. Varmistathan paikkasi ilmoittautumalla haluamillesi tunneille ennen lipun ostoa. Anytime-kortit ovat henkilökohtaisia.

Anytime-lipulla tunnilla käyvän oppilaan on myös mahdollista ohittaa jono vastaanotossa ja kirjata itsensä tunnille vastaanottoautomaatilla.

Tutustu Anytime-korttien tuote-ehtoihin, mm. myynti- ja voimassaoloaikoihin ››

Kertalippu

Kertalippu sopii erinomaisesti tunnin kokeilemiseen. Kertalipulla voit vahvistaa ilmoittautumisen, jos et vielä ilmoittautumishetkellä halua sitoutua sitä pitempään lippuun. Kertaliput sopivat myös sellaisille oppilaille, jotka haluavat käydä tunneilla harvemmin, jolloin esim. sarjalipun voimassaoloajat saattavat tulla heillä vastaan liian nopeasti. Kertalippuja ei ole sidottu mihinkään tiettyyn tuntiin. Liput ovat henkilökohtaisia.

Tutustu kertalippujen tuote-ehtoihin ››

Perhealennus

Mikäli perheestäsi käy vähintään kaksi henkilöä säännöllisesti tunneillamme, voitte hakea perhealennusta. Myönnämme 5% perhealennuksen viikkotuntien normaalihintaisista lipuista ja -maksuista, jos samasta perheestä tai taloudesta käy vähintään kaksi henkilöä säännöllisesti tanssitunneilla. Alennus koskee ainoastaan avoimia viikkotunteja, eivätkä esimerkiksi muodostelmaryhmien, koulutusohjelmien, tiiviskurssien tai leirien maksut kuulu sen piiriin vaan ne hinnoitellaan erikseen.

Perhealennusta haetaan lähettämällä jokaisen perheenjäsenen nimi, syntymäaika ja asiakasnumero sähköpostilla osoitteeseen school@stepup.fi. Huomioithan, että käsittely saattaa kestää joitakin päiviä eikä alennusta myönnetä takautuvasti. Perhealennus on voimassa viisi vuotta sen myöntämisestä, minkä jälkeen alennusta voi anoa uudelleen. Pidätämme oikeuden keskeyttää perhealennuksen myöntäminen jo aikaisemmin, jos sen ehdot eivät enää täyty.

Huomioitavaa

Kaikki liput ovat henkilökohtaisia ja niissä on voimassaoloaika. Lipun hinta määräytyy tunnin keston mukaan. Tarkista tuntisi pituus ennen lippujen ostoa aikataulusta.

Suosittelemme, että kokeilet tuntia kertalipulla ennen pitempiaikaisen lipun ostamista, jos tunti ei ole sinulle entuudestaan tuttu, koska emme lunasta käyttämättä jääneitä lippuja takaisin. Ennen lipun ostoa varmistathan, että sinulla on paikka haluamillesi tunneille. Ilmoittautumisesi voit vahvistaa millä tahansa lipulla, myös kertalipulla.

Asiakastililläsi olevat liput voit tarkistaa täältä ››

Lisätietoja hinnoista, lipuista, maksutavoista, voimassaoloaikojen pidentämisistä, lisämaksuista, tuntien peruuntumisista ja muista tärkeistä asioista löydät hinnasto-sivultamme ››