Uusien oppilaiden ilmoittautuminen syyskaudelle

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schooliin! Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Päälajimme ovat show ja street sekä niiden alalajit. Tanssituntien lisäksi tarjoamme mm. musiikkiteatteritunteja ja kehonhuoltotunteja.

Tutustu lajivalikoimaan ››

StepUp Schoolin syyskausi alkaa maanantaina 14.8. ja päättyy perjantaina 15.12. Ennen syyskauden alkua, 12.–13.8. voi useisiin syyskauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla. Tiedotamme tutustumistunneista kotisivuillamme tarkemmin kesän aikana.

Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 4.11. eikä itsenäisyyspäivänä ke 6.12.

Tutustu aikatauluun ›› (valitse kaudeksi Syksy 2017)

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-korteilla.

Tutustu hinnastoon ››

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täältä. Lue lisää ilmoittautumisohjeesta.

Lippujen ostaminen
Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna tanssituntien yhteydessä, kesäkaudella Helsingissä 5.6.–22.6. ja 24.7.–10.8. ja syyskauden alusta lähtien kaikissa toimipisteissä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua.