Joulun ihanimmat lahjat StepUp Schoolista!

Onko joululahjat vielä hakusessa? Lahjahuolesi kaikki heitä, joululahjasi hanki meiltä!

Joululahjaksi liikunnan riemua – StepUp Schoolin lahjakortti

Anna joululahjaksi liikunnan riemua. StepUp Schoolin lahjakortti on mainio lahjaidea! Voit valita lahjakortin 5 tai 10 kerran sarjalipulle tai joulutauon tiiviskursseille. Euromääräisiä lahjakortteja ei ole myynnissä.

Hinnasto – Kevät 2023

Lahjakortin voi tilata sähköpostitse toimistoltamme. Ohjeet tilauksen tekemiseksi sähköpostitse:

  • kerro, minkä tuotteen lahjakortin haluat (esim 10 x sarjalippu 55 minuutin tunneille)
  • Tilaukset ehtivät jouluksi, kun ne tehdään ja maksetaan 18.12. mennessä osoitteeseen school@stepup.fi. Maksuohjeen saat sähköpostitse vastausviestissä. Sarjalippu toimitetaan lahjakortin muodossa sähköpostitse.

Syyskauden päättymisen jälkeen  voit asioida Helsingin tai Espoon toimistoilla varaamalla käyntiajan etukäteen sähköpostitse osoitteesta school@stepup.fi.  Toimistohenkilökuntamme on osin etätöissä, joten vain varaamalla ajan etukäteen voit varmistua siitä, että paikan päällä on henkilökuntaa.

StepUp-vaatteet

Olemme avanneet uusien StepUp-vaatteiden nettikaupan ja mallikappaleet ovat hypisteltävissä ja sovitettavissa Helsingin, Espoon ja Vantaan toimipisteissä sekä oppilasnäytöksissä! Nettikaupasta tehdyt tilaukset eivät kuitenkaan välttämättä ehdi enää jouluksi. Uuden malliston tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten niitä ei ole myynnissä tanssikoululla tai oppilasnäytöksissä.

Vanhan malliston jäljellä olevat koot myydään poistomyyntihinnoin vastaanotoissa ja joulun oppilasnäytöksissä. Vaatteiden lisäksi myynnissä on juomapulloja ja kasseja, jotka eivät ole poistomyynnissä.

Syyskauden päättymisen jälkeen  voit asioida ostoksilla myös Helsingin toimistolla varaamalla käyntiajan etukäteen sähköpostitse osoitteesta school@stepup.fi.  Toimistohenkilökuntamme on osin etätöissä, joten vain varaamalla ajan etukäteen voit varmistua siitä, että paikan päällä on henkilökuntaa.

Joululahjaksi musikaalielämys – Chicago-musikaalin liput ovat myynnissä!

Tämän vuoden odotettu Skene-musikaali on: CHICAGO!

Yksi Broadwayn kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä musikaaliklassikoista vie meidät 1920-luvun Chicagoon kuumalle jazz-klubille ja naisvankilaan, jossa yökerhotähti Velma Kelly ja showtyttö Roxie Hart odottavat tuomioitaan intohimorikoksista. Kaikki keinot ovat sallittuja, kun he taistelevat paikasta parrasvaloissa ja lehtien etusivuilla.

Lähes kolmekymmentä Skene -musiikkiteatterikoulun säihkyvää lahjakkuutta tuovat lavalle glamouria, huumoria sekä upeita laulu- ja tanssinumeroita.

Suositusikäraja 13 v.

Esitykset Aleksanterin teatterissa ke 10.5. klo 19.00 (ensi-ilta), to 11.5. klo 19.00, pe 12.5. klo 19.00 ja la 13.5. klo 19.00.

Liput 29€ / 39.50 € (sis Lippupisteen lippukohtaiset myyntipalkkiot 2,50 € – 3,50 €)
Aleksanterin teatterin lipunmyynnistä p. 09 676 980 sekä Lippupisteestä.