Kesän 2019 aikataulu on ilmestynyt! – hyödynnä kesätarjous nyt!

Kesäkauden aikataulu on ilmestynyt! Ilmoittautuminen kesätunneille alkaa 2.5.

Aikataulu – Kesa 2019

Kesällä tanssitaan Helsingin toimipisteessä maanantaista torstaihin kahdessa jaksossa: alkukesän tunnit pidetään kolmen viikon aikana ennen juhannusta: 3.6.–20.6. ja loppukesän tunnit kolmen viikon aikana ennen syyskauden alkua: 22.7.–8.8. Kesätauon aikana 21.6.-21.7. ei ole tunteja. Espoon ja Vantaan toimipisteissä ei ole kesätunteja.

Kesätuntien tanssilajeja ovat Street nuoret, Street aikuiset, Commercial, Contemporary Jazz, Baletti, Show Jazz, Commercial HeelsNykytanssi, Lyrical Jazz, Broadway Jazz, Happy Hour, Dancehall Fuusio ja Lattiatekniikka. Lisäksi alkukesästä pääset treenaamaan Dance! ja Improvisaatio -tunneille ja loppukesästä Commercial Jazz -tunneille ja Soseboys -ryhmän omalle Soseboys Special -tunnille.

Kehoa pääset kesällä huoltamaan Kehonhuolto, Floor Barre, ja Syvävenyttely -tunneilla sekä alkukesästä myös Power Stretch ja loppukesästä Stretching -tunneille.

Suurin osa kesätunneista on ikärajattomia ja niiden suositusalaikä on 13 vuotta. Lisäksi kesäaikataulussa on tunteja 30+ -ikäisille. Lapsille ja junioreille ei ole omia viikkotunteja kesäkaudella, heille on kuitenkin tarjolla monipuolinen leirivalikoima.

Kesätuntitarjous

Varmista edullinen kesätreeni ja hanki Anytime-lippu kesäkaudelle tarjoushintaan!

Koko kesän Anytime 255 € (norm. 295 €)

Alkukesän Anytime 140 € (norm. 160 €)

Tarjousliput ovat myynnissä 10.4.–1.5. Alennustuotteista ei myönnetä muita alennuksia. Löydät kesäliput verkkokaupasta ”Kesäliput 2019” -painikkeen takaa.