Aikuinen & Lapsi 1–2 v. sekä 2–4 v.

  • Iät: aikuiset, lapset
  • Toimipisteet: Espoo, Helsinki
  • Vaativuustaso: Alkeet
  • Opettajat: Anu Raita, Sarppa Seppänen

Aikuinen & Lapsi -tunti on nimensä mukaisesti lapsen ja aikuisen yhteinen tanssi- ja iloitteluhetki, jossa yhdessä tekeminen ja kannustaminen ovat tärkeässä roolissa. Tarjoamme tunteja kahdessa eri ikäryhmässä: 1–2 v. lapsi ja aikuinen sekä 2–4 v. lapsi ja aikuinen.

Tunnilla liikutaan energisesti erilaisten liikeharjoituksien, tarinoiden, mielikuvien sekä musiikin innoittamana ja tutustutaan tanssin peruselementteihin sekä ryhmässä toimimisen taitoihin yhdessä aikuisen kanssa. Pääpaino on leikin varjolla tapahtuvassa oppimisessa.

Tunnille voi osallistua oman vanhemman, kummin, isovanhemman tai muun tärkeän aikuisen kanssa. Myös aikuinen on tunnilla aktiivinen liikkuja sekä kannustaja.

Tunti kehittää sekä motorisia että luovia taitoja, koordinaatiokykyä sekä oman kehon hahmottamista. Aiempaa tanssikokemusta ei vaadita.

Tarkemmat aikataulutiedot mm. ikäryhmistä ja tasoista löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja toimipisteen, viikonpäivän, lajin, ikärajan, tason ja opettajan mukaan).