Klassinen Floor Barre

  • Iät: aikuiset, nuoret
  • Toimipisteet: Helsinki
  • Vaativuustaso: Alkeet
  • Opettajat: Fatima Witick

Klassisessa Floor Barressa yhdistyvät klassinen balettitekniikka, pilates ja tarkka kehonlinjaus eli placement-tekniikka. Treeni tehdään lattiatasolla selinmakuulla, päinmakuulla, erilaisissa kylkiasennoissa ja istuma-asennoissa paljain jaloin. Alustana voi käyttää jumppa- tai joogamattoa.

Klassinen Floor Barre on erittäin terveellistä: keho vahvistuu ja notkistuu, koordinaatiokyky ja kehonhallinta paranevat sekä tietysti tanssitekniikka kehittyy. Klassisen Floor barren avulla voi myös parantaa ja kuntouttaa vammoja. On olemassa kaksi eri Floor Barre -suuntausta: ranskalainen ja amerikkalainen. Fatiman Klassisessa Floor Barressa nämä yhdistyvät kun parhaat puolet molemmista suuntauksista otetaan käyttöön. Tunti soveltuu henkilöille, joilla on jonkinlainen tanssitausta ja sen kautta ymmärrys oman kehon käytöstä. Koska  jalat ovat lähes koko tunnin ajan ojennuksessa, on oma lämmittely ennen tuntia erityisen tärkeää mm. kramppien välttämiseksi.

Klassista Floor Barrea opettava Fatima on opettajana tarkka ja vaativa. Hän haluaa oppilailleen parasta ja pitää huolen siitä, että oppi menee varmasti perille, tarvittaessa korjaten virheitä oppilaskohtaisesti. Fatiman tiukan opetustyylin ja lennokkaan huumorintajun vuoksi tunti ei välttämättä sovi kaikkein herkkäluonteisimmille.

Tarkemmat aikataulutiedot löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”).

Lajin opettajat