Locking

  • Iät: 13–15 v, 16+, 30+
  • Toimipisteet: Helsinki
  • Vaativuustaso: Avoin taso
  • Opettajat: Teemu Korjuslommi

Locking on funk -musiikkiin 1970-luvulla syntynyt energinen, hauska ja ennen kaikkea funky tanssi. Tanssille on ominaista liikkeen pysäyttäminen liioiteltuihin asentoihin, nopeat käsiliikkeet, rennot askeleet ja lantionliikkeet, joissa liike on koko kehossa. Don Campbell kehitti The Lockin, ja kaikki The Lockers ryhmän jäsenet toivat omia liikkeitä tanssiin. Tanssi tuli tutuksi suurelle yleisölle Soultrain TV-ohjelman myötä.

Locking alkeet, avoin ikäraja
Tervetuloa ottamaan selvää, mitä locking on! Tällä tunnilla harjoittelemme lockingin perusliikkeitä, sekä vahvistamme ja venytämme kehoa. Opit nimeltä perusliikkeet, saat selkeitä harjoituksia, joiden avulla löydät lockingin ytimen. Treenaamme rytmiharjoituksia ja klassiset lockingrutiinit. Kaikenikäisille tanssijoille, jotka ovat valmiita levittämään hyvää fiilistä muille oppilaille. Groove ja funk löytyy täältä!
Locking keskitaso, avoin ikäraja
Kun tiedät lockingin perusliikkeet, osaat ne nimeltä ja sinulla on innostusta, etkä pelkää haasteita, olet tervetullut lockingin keskitason tunnille. Olet lapsi tai aikuinen, mutta haluat tutustua alligaattoriin ja alphaan, haluat tiukkaa tekniikkatreeniä ja variaatioita perusliikkeistä ja käyt rohkeasti kiinni freestyletreenaukseen, niin tämä tunti on sinulle. Funk power!

Lajin opettajat