Locking

  • Iät: 07–09 v, 10–12 v, 13–15 v, 16+, 30+
  • Toimipisteet: Espoo
  • Vaativuustaso: Avoin taso
  • Opettajat: Teemu Kullberg

Locking on funk -musiikkiin 1970-luvulla syntynyt energinen, hauska ja ennen kaikkea funky tanssi. Tanssille on ominaista liikkeen pysäyttäminen liioiteltuihin asentoihin, nopeat käsiliikkeet, rennot askeleet ja lantionliikkeet, joissa liike on koko kehossa. Don Campbell kehitti The Lockin, ja kaikki The Lockers ryhmän jäsenet toivat omia liikkeitä tanssiin. Tanssi tuli tutuksi suurelle yleisölle Soultrain TV-ohjelman myötä.

Locking avoin taso

Tervetuloa ottamaan selvää, mitä locking on! Tällä tunnilla harjoittelemme lockingin perusliikkeitä, sekä vahvistamme ja venytämme kehoa. Opit nimeltä perusliikkeet ja saat selkeitä harjoituksia, joiden avulla löydät lockingin ytimen. Treenaamme rytmiharjoituksia ja klassiset lockingrutiinit. Kokeneemmille tanssijoilla tarjolla on variaatioita perusliikkeistä ja mahdollisuus käydä rohkeasti kiinni freestyle-treenaukseen.

Tunti sopii kaikenikäisille tanssijoille, jotka ovat valmiita levittämään hyvää fiilistä muille oppilaille. Tämä tunti sopii hyvin vaikka koko perheelle 7-vuotiaista alkaen. Tästä hauska, koko perheen yhteinen harrastus. Groove ja funk löytyy täältä!

Lajin opettajat