Noora Pohjanen

Noora aloitti tanssimisen vuonna 2011 showtanssilla yli kymmenen vuoden aktiivisen voimistelu-uran jälkeen. Myöhemmin treenikalenteriin tuli mukaan lajeja baletista hip hopiin. Kilpailukokemusta hän on kartuttanut heti alusta alkaen sekä SM- että MM -tasoilla mm. Team F -ryhmässä.

Noora on ollut mukana esiintymässä mm. tv-ohjelmissa Emma Gaala, SuomiLove, Tähdet tähdet, tv-mainoksissa, musiikkivideoilla sekä muotinäytöksissä. Oppia Noora on hakenut Suomen huippuosaajien lisäksi myös Lontoosta, Los Angelesista, Miamista sekä Pariisista maailman eturivin koreografeilta. Tällä hetkellä hän opettaa vakituisesti pääkaupunkiseudulla sekä koreografioi esitysnumeroita ympäri Suomea tanssijoille ja voimistelijoille.

Nooran tunneilla tehdään kovaa töitä unohtamatta tanssin riemua. Tärkeintä on uskaltaa heittäytyä, uskoa omaan itseensä ja tekemiseensä. Opettajana Noora pyrkii luomaan positiivisella ja kannustavalla hengellä hyvän ilmapiirin tunneilleen jossa jokainen uskaltaa rikkoa omia rajojaan ja pääsee ylittämään itsensä.