Show Lapset

  • Iät: lapset
  • Toimipisteet: Espoo, Helsinki, Tapanila
  • Vaativuustaso: Alkeet
  • Opettajat: Anu Raita, Aurora Ylinen, Juha Pykäläinen, Katariina Koivula, Laura Heiskanen, Noora Pohjanen, Sanna Siirilä-Mäkelä

Lasten Show-tuntien tavoitteena on lisätä lapsen kehontuntemusta ja sen seurauksena kehittää itseluottamusta. Tanssi ja liike sekä eri aistien käyttö antavat välineet omaan kehoon tutustumiseen. Lapsi oppii olemaan ryhmässä ja nauttimaan liikkumisesta. Tunneilla tanssitaan eri tyylisten musiikkien tahtiin lastenmusiikista poppiin ja discoon.

Tarkemmat aikataulutiedot mm. ikäryhmistä löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja mm. toimipisteen, viikonpäivän, lajin, ikärajan ja opettajan mukaan).

Lasten Show-tunteja on myös Tapanilassa. Tutustu Tapanilan pop-up -toimipisteen aikatauluun sekä ilmoittautumis- ja lippukäytäntöihin täällä ››

Show lapset 3–4 v
45 minuuttia täyttä energiaa Smurffien, Muumien, intiaanien, eläinten ja discotanssin maailmassa shown keinoin. Tunnin tavoitteena on kehittää lapsen motoriikkaa, tasapainoa, rytmiikkaa sekä oman kehon tuntemusta. Tanssillisin keinoin lapsi oppii olemaan ryhmässä ja nauttimaan omasta liikkumisesta sekä kokemaan onnistumisen hetkiä. Tunnin musiikit ovat pop/disco -painotteisia.

Show lapset 5–6 v
45 minuutin tunnilla tanssitaan tämän hetken lasten suosimien hittibiisien tahtiin. Tunnin tavoitteena on kehittää motoriikkaa ja valmentaa lasta jo tanssitekniikan opiskeluun. Lisäksi opetellaan oman kehon hallintaa. Tunneilla opitaan yhdistämään liikesarjoja niin, että niistä muodostuu esittävä kokonaisuus. Tunnilla lapsi kokee liikkumisen riemun shown elementtejä käyttäen.

Show lapset 7–9 v
Tunneilla opetellaan oman kehon käyttöä ja tutustutaan erilaisiin tanssilajeihin. Tunti alkaa alkulämmittelyillä jonka jälkeen tehdään erilaisia liikkumisharjoituksia. Näillä tunneilla tehdään pidempiä tanssisarjoja sekä lisäksi monia tekniikkaharjoituksia ja luovia harjoituksia. Musiikki on monipuolista ja perustuu lähinnä lasten toivomuksiin.