Show Nuoret

  • Iät: nuoret
  • Toimipisteet: Espoo, Helsinki, Tapanila
  • Vaativuustaso: Alkeet, Keskitaso
  • Opettajat: Anu Raita, Aurora Ylinen, Elina Lähde, Katariina Koivula, Laura Heiskanen, Netta Rekomaa, Noora Pohjanen, Sanna Siirilä-Mäkelä

Nuorille suunnattu Show-tunti on monipuolinen tanssitunti, jossa tanssitaan niin päivän hittien kuin jazzin, lattarien, modernin ja musikaalimusiikin tahtiin. Tunnilla otetaan vaikutteita musiikkivideoista ja eri tanssityyleistä.

Tuntien tärkeimpänä tavoitteena on tehdä musiikin tahdissa liikkumisesta hauskaa. Koordinaation ja motoriikan kehittymisen tueksi harjoitetaan perustekniikkaa ja lihaskuntoa, sekä tehdään salin poikki -harjoituksia. Alkulämmittelyinä tehdään helppoja tanssisarjoja sekä vähän lihaskunto- ja venyttelyharjoituksia. Tanssisarjat vaihtelevat vauhdikkaasta showsta ja rockimmasta meinigistä rauhallisempiin showjazzsarjoihin. Erilaiset liikkuvat sarjat opettavat koordinaatiota ja tekniikkaa. Keskitason tunneilla tanssisarjat vaikeutuvat. Tekniikkaharjoitusten tempo nopeutuu ja määrä kasvaa.

Tutustu nuorten Show Jazz -tunteihin täällä ››

Tarkemmat aikataulutiedot mm. ikäryhmistä ja tasoista löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja toimipisteen, viikonpäivän, lajin, ikärajan, tason ja opettajan mukaan).

Nuorten Show-tunteja on myös Tapanilassa. Tutustu Tapanilan pop-up -toimipisteen aikatauluun sekä ilmoittautumis- ja lippukäytäntöihin täällä ››