Syyskauden aikataulu ja ilmoittautuminen syyskaudelle

Syyskauden aikataulu on ilmestynyt! Tutustu syyskauden aikatauluun tästä: Aikataulu – Syksy 2023

Tapanilan pop-up-toimipisteen syyskauden 2023 aikataulu löytyy täältä ››

Syyskausi alkaa 14.8. ja päättyy Helsingin ja Espoon toimipisteessä 15.12. (Tapanilan syyskausi päättyy 16.12.) Syyskauden aikana tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 4.11. eikä itsenäisyyspäivänä ke 6.12. Lisäksi syyslomaviikolla su 15.10. – la 21.10. pidetään ainoastaan 16+, 20+, 25+, 30+, 45+ ja 60+ ikäryhmien tunnit sekä ikärajattomat tunnit.

Muutoksia aikataulussa

Kauden vaihtuessa myös aikataulu muuttuu. Monille tunneista tulee vähintään pieni muutos tunnin kellonaikaan. Tarkista tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta!

Syyskaudella tunteja on Helsingin ja Espoon toimipisteessä sekä Tapanilan pop-up -toimipisteessä. Toiminta Vantaan toimipisteessä päättyy. Moni Vantaalla kevätkaudella opettanut opettaja saa lisää tunteja Helsinkiin, Espooseen tai Tapanilaan. Tämän myötä uusina lajeina Helsingissä alkavat Pekka Kataisen Sweat & Dance torstaisin sekä Sanna Siirilä-Mäkelän Show Jazz + Venyttely tiistaisin, jolle voit osallistua oman valintasi mukaan joko 55 min tanssitunnille tai 70 min tunnille, johon sisältyy myös 15 minuutin venyttelyosuus.

Asiakkaiden toiveesta löytyy aikataulusta nyt muutamia tunteja myös 20+ ja 45+ ikäryhmille. Myös Show Burlesque– tuntien ikäraja muuttuu ja on jatkossa 25+. Balettituntien tasot ovat jatkossa alkeet, perus, jatko 1 ja jatko 2, muiden tuntien tasot pysyvät ennallaan.

Uusina lajeina Helsingissä alkavat Hip Hop Technique, jota opettaa Katri Miettinen maanantai-iltaisin, Pasi Mäkelän Hip Hop Choreo 16+ keskiviikkoiltaisin, Laura Heiskasen ikärajaton Floorwork alkeet lauantaisin sekä aikuisen ja lapsen yhteiset tanssitunnit. Helsingissä alkaa uutena tuntina myös Teemu Kullbergin Locking 30+ alkeet lauantaisin sekä ikärajaton Klassinen Floor Barre alkeet.

Espoossa uusina lajeina alkavat Pekka Kataisen Latino Disco maanantaisin, Eevaliisa Bonet’n Yin Jooga keskiviikkoisin, Iina Suomalaisen Baletti 10–15 v. alkeet ja 13+ jatko 1–2 keskiviikkoisin sekä Elina Lähteen Skene Satutanssi 3-5 v. ja Mindy Lindblomin Show Jazz Heels alkeisjatko sunnuntaisin.

Aikuisen ja lapsen yhteiset tanssitunnit

Aikuisen ja lapsen yhteiset tanssitunnit palaavat usean vuoden tauon jälkeen ohjelmistoon Helsinkiin. Tunteja opettavat Sarppa Seppänen ja Anu Raita. Alle 1-vuotiaan kanssa pääsee tanssimaan Sarppa Seppäsen Mama & Baby Dance Workout -tunnilla maanantaiaamupäivisin. Tämä tunti pidetään kolmessa viiden kerran jaksossa siten, että jokaiselle jaksolle ilmoittaudutaan erikseen ja maksu tapahtuu viiden kerran erikoissarjalipulla.

1–2 -vuotiaille ja aikuiselle on yhteinen Anu Raidan tunti keskiviikkoaamupäivisin ja 2–4 -vuotiaille ja aikuiselle Sarppa Seppäsen tunti tiistai-iltapäivisin. Näille tunneille ilmoittaudutaan samaan tapaan kuin muillekin tunneille ja niillä käyvät tavalliset viikkotuntien liput.

Päivätunteja lisää

Aamupäivisin ja iltapäivien ensimmäisinä tunteina pidettävien tuntien määrä nousee. Vanhemman ja lapsen yhteisten tuntien lisäksi  Sarppa Seppänen opettaa Hip Hop 30+ alkeet -tunnilla Helsingissä maanantaiaamupäivisin. Helsingin keskiviikon Easy Latin 30+ ja 60+ tunneilla jatkaa Juha Pykäläinen ja Konsta Reuterille tulee perjantaille puoleen päivään uudet Happy Hour 30+ ja Easy Latin 45+ tunnit. Espoossa pääsee tanssimaan Anu Raidan Show Jazz 45+ alkeet tunnilla perjantaisin alkuiltapäivässä. Tuttuina päivätunteina jatkavat Helsingissä myös Marco Bjurströmin Happy Hour 60+ alkeet maanantaisin ja Pekka Kataisen Aamupilates torstaisin.

Uusia opettajia

Uusina opettajina aloittavat Ulriikka Heikinheimo ja Davey van Pas, jotka opettavat Broadway Jazz -tunneilla sunnuntaisin Helsingissä. Ulriikka opettaa näillä tunneilla kauden alkupuoliskon ja Davey tulee opettajaksi 29.10. alkaen, jolloin hänellä alkaa myös Broadway Tap tunnit sunnuntai-illassa. Opettajakuntaamme palaavat pienen tauon jälkeen Sarppa Seppänen, Samu Kavekari ja Hanna Kortelainen. Aiemmin vain trainees-ryhmää opettanut Latisha Allen opettaa syksyllä avoimilla Commercial -tunneilla torstaisin Helsingissä.

Syyskauden liput ja hinnat

Tapanilan maksukäytännöt poikkeavat StepUp Schoolin omien toimipisteiden käytännöistä. Lue lisää Tapanilan tuntien käytännöistä ››

Tutustu syyskauden hinnastoon: Hinnasto – Syksy 2023

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kevät- ja kesäkauden avoimien viikkotuntien yhteydessä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen avoimen viikkotunnin alettua. Ennen lippujen ostoa tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin hinnastosivulla.

Kesken kauden alkavat tunnit ja muut poikkeukset

Muutamat tunnit alkavat poikkeuksellisesti vasta myöhemmin syksyllä tai tuntia ei pidetä jonakin yksittäisenä kertana kauden aikana. Kaikki poikkeukset on merkitty aikatauluun tunnin lisäinfoon.

Myöhemmin kaudella alkavia tunteja ovat:

Tiistaisin Helsingissä

17.45 – 18.40 Easy Latin 30+ alkeet Konsta/Marko tunti pidetään 12.9. alkaen
18.45 – 19.40 Latino Show 30+ alkeisjatko Konsta/Marko tunti pidetään 12.9. alkaen
19.45 – 20.40 Latino Show 30+ keskitaso Konsta/Marko tunti pidetään 12.9. alkaen

Perjantaisin Helsingissä

11.00 – 11.55 Happy Hour 30+ alkeet Konsta tunti pidetään 29.9. alkaen
12.00 – 12.55 Easy Latin 45+ alkeet Konsta tunti pidetään 29.9. alkaen

Sunnuntaisin Helsingissä

16.30 – 17.25 Broadway Tap avoin taso Davey tunti pidetään 29.10. alkaen
17.30 – 18.25 Broadway Tap 30+ alkeet Davey tunti pidetään 29.10. alkaen

Mikäli olet osallistumassa kesken kauden alkavalle tunnille, huomioithan, että kausimaksu kannattaa ostaa vasta sillä viikolla, kun aloittaa sen käyttämisen, jotta saa lipun oikeaan hintaan. Kausimaksu on myynnissä vain kauden viiden ensimmäisen viikon aikana, joten vasta sen jälkeen alkaville Konstan perjantain ja Daveyn sunnuntain tunneille voi osallistua muilla lipuilla (kertaliput, sarjaliput ja Anytime).

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Alla olevat ohjeet eivät koske Tapanilan tunteja. Lue lisää ilmoittautumisesta Tapanilaan täältä ››

Ilmoittautuminen kaikille syyskauden tunneille alkaa tiistaina 23.5. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla haluttu tunti. Jos oppilaalla ei vielä ole omia tunnuksia, pitää hänet ensin rekisteröidä käyttäjäksi.

Ilmoittautumisten vahvistaminen

Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu (esim. kertalippu riittää yhden tunnin ilmoittautumisen vahvistamiseen koko kaudelle). Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo valmiina syyskaudella voimassa oleva viikkotuntien lippu, jossa on vähintään yhtä monta käyntikertaa jäljellä kuin vahvistettavia ilmoittautumisia, vahvistuu ilmoittautumiset saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia vahvistamista varten. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Omat liput ja maksut. Jos ilmoittautumista ei vahvisteta kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen teosta, peruuntuu ilmoittautuminen automaattisesti. HUOM! Kevätkauden kausimaksut eivät vahvista syyskauden ilmoittautumisia.

Kevätkaudelta syyskaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää ennallaan tai lähes ennallaan jatkuvien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta syyskaudelle maanantain 22.5. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa kevätkauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon syyskaudelle.

Jatkuvat tunnit Kevät 2023 – Syksy 2023

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään torstaina 25.5. samaan tapaan kuin muutkin ilmoittautumiset vahvistetaan. Jos ilmoittautumista ei vahvisteta kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen teosta, peruuntuu ilmoittautuminen automaattisesti.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 23.5. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä asiakastilin kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta samaan tapaan kuin muutkin ilmoittautumiset vahvistetaan.