Uusien oppilaiden ilmoittautuminen kevätkaudelle

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schooliin! Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Päälajimme ovat show ja street sekä niiden alalajit. Tanssituntien lisäksi tarjoamme mm. musiikkiteatteritunteja ja kehonhuoltotunteja.

Ennen kevätkauden alkua, 6.–7.1. voi useisiin syyskauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla. Lue lisää tutustumistunneista ››

Tutustu lajivalikoimaan ››

StepUp Schoolin kevätkausi alkaa maanantaina 8.1. ja päättyy perjantaina 25.5. Kevätkaudella tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 29.3. – ma 2.4., vappuna ma 30.4. – ti 1.5. eikä helatorstaina 10.5. Lisäksi lasten ja junioreiden tunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla su 18.2. – la 24.2.

Tunneille voi hyvin tulla mukaan myös kesken kauden. Otathan silloin huomioon, että muut ryhmän oppilaat ovat treenanneet sinua kauemmin ja annathan itsellesi aikaa ottaa muut ”kiinni”. Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta niillä tunneilla, jotka esiintyvät oppilasnäytöksissä. Tästä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista kauden neljän viimeisen viikon aikana niillä tunneilla, jotka ovat mukana oppilasnäytöksissä. Ryhmäjako näytöksissä esiintyvistä ryhmistä julkaistaan noin kuukautta ennen oppilasnäytöksiä. Oppilasnäytökset ovat 26.–28.5.

Tutustu aikatauluun ››

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-korteilla.

Tutustu hinnastoon ››

Ilmoittautuminen kevätkaudelle

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täältä. Lue lisää ilmoittautumisohjeesta.

Lippujen ostaminen
Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna tanssituntien yhteydessä kevätkauden alusta lähtien kaikissa toimipisteissä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Joulutauon aikana vastaanotot palvelevat Helsingissä joulun tiiviskurssien yhteydessä ja kaikissa toimipisteissä Tutustumispäivien yhteydessä.

Olitko oppilaana jo syyskaudella? Tiedote vanhojen oppilaiden ilmoittautumisesta kevätkaudelle löytyy täältä ››