Kevätkauden aikataulu ja ilmoittautuminen kevätkaudelle

Kevätkauden 2018 aikataulu ja hinnasto ovat nyt ilmestyneet! StepUp Schoolin kevätkausi alkaa maanantaina 8.1. ja päättyy perjantaina 25.5. Ennen kevätkauden alkua 6.–7.1., voi useisiin kevätkauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla.

Kevätkaudella tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 29.3. – ma 2.4., vappuna ma 30.4. – ti 1.5. eikä helatorstaina 10.5. Lisäksi 0,5–15 -vuotiaiden tunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla su 18.2. – la 24.2.

aikataulu-kevat-2018

hinnasto-kevat-2018. Tutustu eri lippuvaihtoehtojen ominaisuuksiin hinnasto-sivulla (syyskauden ajan hinnasto-sivulla näkyvät vielä syyskauden hinnat).

Aikataulussa mustalla värillä olevat tunnit ovat avoimet kaikille ikäryhmän ja tason mukaisesti. Aikatauluun vihreällä värillä merkityt tunnit ovat erikseen esim. pääsykokeiden kautta valittavien ryhmien tunteja. Näitä ovat Show- ja Streettanssin koulutusohjelmien, Skene Musiikkiteatterikoulun ja StepUp Dancersien tunnit, muodostelmaryhmien tunnit, Varvastekniikkaryhmät sekä ShedHelsingin tunnit. Seuraavat haut StepUp Schoolin koulutusohjelmiin, Skeneen ja StepUp Dancers -ryhmiin ovat touko-kesäkuussa ja muodostelmaryhmiin elo-syyskuussa, seuraa kotisivujamme! Varvastekniikkatunneille osallistumisesta on sovittava erikseen opettajan kanssa, ja sille on myös erillinen maksu. ShedHelsingin toimintavuosi alkaa helmikuussa ja haku alkaa 2.1., seuraa ShedHelsingin kotisivuja.

Muutoksia aikataulussa

Uusia tunteja

Aikataulu pysyy lähes ennallaan syyskauteen verrattuna. Uusina tunteina alkavat Paula Vuorelan Show juniorit 10–15 v. alkeet, Show juniorit 13–15 v. keskitaso ja Commercial keskitaso Espoossa lauantaisin, Nora Mahmoudin Commercial Heels 16+ keskitaso Helsingissä perjantaisin sekä Pekka Kataisen Power Core Pilates 16+ Helsingissä maanantaisin lounasaikaan.

Opettajavaihdoksia

Muutamalla tunnilla opettaja vaihtuu; Helsingin maanantain avoimilla Skene-tunneilla opettaa Elina Lähde, Vantaan maanantain Street-tunneilla opettaa Netta Rekomaa, Vantaan keskiviikon avoimilla Street– ja Showtunneilla opettajana jatkaa jo syyskauden puolivälissä omat entiset tuntinsa haltuun ottanut Sarppa Seppänen ja Espoon sunnuntain avoimilla Skene-tunneilla opettaa Nea-Maria Alanko.

Aikataulumuutoksia

Maria Serena Järvisen Espoon tiistain tunneille tulee seuraavat muutokset kellonaikoihin: Street 10–12 v. keskitaso sekä Street 16+ keskitaso siirtyvät alkamaan 15 minuuttia aikaisemmin, Street 13–15 v. keskitaso -tunti on kevätkaudella klo 17.45–18.45 ja Street 13–15 v. alkeet -tunti on kevätkaudella klo 18.45–19.45. Jasmin Gesellen Espoon perjantain Commercial 13–15 v. keskitason tunti on kevätkaudella tuntia myöhemmin, eli klo 17.15–18.15.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle

Ilmoittautuminen kaikille kevätkauden tunneille alkaa tiistaina 19.12. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Syyskauden ilmoittautumiset eivät näy omissa tiedoissa enää syyskauden päätyttyä.

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna syyskauden tuntien yhteydessä 15.12. saakka ja kevätkauden tuntien yhteydessä 8.1. alkaen. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Joulutauolla vastaanotot ovat avoinna vain tutustumispäivien ja joulutauon workshopien yhteydessä. Joulutauon aikana lippuja voi poikkeuksellisesti ostaa myös Helsingin ja Espoon toimistoista sopimalla ajasta etukäteen. Vantaan toimipiste on suljettu joulutauon ajan lukuunottamatta tutustumispäivää.

Syyskaudelta kevätkaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää kaikkien tuntien ilmoittautumiset syyskaudelta kevätkaudelle lauantain 16.12. aikana seuraavia päättyviä tunteja lukuun ottamatta:

  • to Helsinki 10.00-11.00 Dance 60+ Pekka TUNTI LOPPUU
  • to Helsinki klo 11.00 – 12.00 Power Core Pilates 16+ Pekka TUNTI LOPPUU – UUSI VASTAAVA TUNTI MAANANTAISIN
  • pe Helsinki 20.00-21.00 Street 16+ keskitaso Nora TUNTI LOPPUU

Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa syyskauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon kevätkaudelle. Siirretyt ilmoittautumiset näkyvät kotisivuillamme oppilaan omissa tiedoissa 19.12. alkaen.

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään tiistaina 19.12. ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo 16.12. valmiiksi voimassaoleva kevät- tai syyskauden lippu, jossa on varauskertoja jäljellä, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Liput ja maksut.

Jokainen tunti, jolle oppilas ilmoittautuu, on vahvistettava erikseen, joten asiakastilillä on oltava riittävä määrä ilmoittautumisen vahvistavia lippujen varauskertoja. Jos tuntiin oikeuttavaa lippua ei osteta, ilmoittautuminen peruuntuu. Syyskaudelle koko kauden Anytime-kortin ostaneiden oppilaiden kevätkauden ilmoittautumiset vahvistuvat automaattisesti.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 19.12. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä omien tietojen kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä viikkotuntien lippu. HUOM! Peruuta vanhat/turhat vahvistamattomat ilmoittautumiset ennen uusien lippujen ostamista, jotta ostamasi liput eivät vahvista vääriä tunti-ilmoittautumisia!