Uusien oppilaiden ilmoittautuminen syyskaudelle

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schooliin! Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Päälajimme ovat show ja street sekä niiden alalajit. Tanssituntien lisäksi tarjoamme mm. musiikkiteatteritunteja ja kehonhuoltotunteja.

Ennen syyskauden alkua, 11.–12.8. voi useisiin syyskauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla.

Tutustu lajivalikoimaan ››

StepUp Schoolin syyskausi alkaa maanantaina 13.8. ja päättyy perjantaina 14.12. Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä, lauantaina 3.11. eikä itsenäisyyspäivänä, torstaina 6.12. Tunneille voi hyvin tulla mukaan myös kesken kauden. Otathan silloin huomioon, että muut ryhmän oppilaat ovat treenanneet sinua kauemmin ja annathan itsellesi aikaa ottaa muut ”kiinni”. Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta niillä tunneilla, jotka esiintyvät oppilasnäytöksissä. Tästä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista kauden neljän viimeisen viikon aikana niillä tunneilla, jotka ovat mukana oppilasnäytöksissä. Ryhmäjako näytöksissä esiintyvistä ryhmistä julkaistaan noin kuukautta ennen oppilasnäytöksiä. Oppilasnäytökset ovat 15.–16.12.

Tutustu aikatauluun ››

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-korteilla.

Tutustu hinnastoon ››

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täältä. Lue lisää ilmoittautumisohjeesta.

Lippujen ostaminen
Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Lippuja voi ostaa vasta rekisteröitymisen jälkeen. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kesätuntien yhteydessä Helsingissä ja syyskauden alusta lähtien syyskauden tuntien yhteydessä kaikissa toimipisteissä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua.

Olitko oppilaana jo kevätkaudella? Tiedote vanhojen oppilaiden ilmoittautumisesta syyskaudelle löytyy täältä ››