Netta Rekomaa

 Netta on koko ikänsä StepUp Schoolilla tanssinut tanssija ja tanssinopettaja, jonka päälaji on showtanssi. Netta on esiintynyt useissa eri tapahtumissa ja keikoilla, sekä toiminut tanssijana musiikkivideoissa ja tv-ohjelmissa.

Netta aloitti tanssimisen ollessaan vain 3-vuotias, ja on siitä alkaen tanssinut StepUp Schoolilla. Hän on ollut mukana showtanssin kilpailuryhmissä vuodesta 2007 alkaen, sekä showtanssin koulutusohjelmissa useita vuosia. Menestystä on saavutettu niin SM- kuin MM-kilpailuissa. Netta on tehnyt myös useita menestyneitä kilpailukoreografioita niin lapsille kuin junioreillekin.

Aluksi Netta kävi ainoastaan show-tunneilla, mutta halu ja into tanssiin johti ahkeraan treenamiseen baletti, lattari, street- ja nykytanssitunneille. Showtanssi on kuitenkin pysynyt Netan päälajina.

Ensimmäiset tanssitunnit ja sijaisuudet Netta piti jo 15-vuotiaana. Netan tunneilla tarkoitus on pitää hauskaa ja oppia uutta. Opettajana hän on kannustava, iloinen ja rakentavalla tavalla vaativa. Hän puhuu sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia.