Netta Rekomaa

 Netta on koko ikänsä StepUp Schoolilla tanssinut tanssija ja tanssinopettaja, jonka päälaji on showtanssi. Netta on esiintynyt useissa eri tapahtumissa ja keikoilla, sekä toiminut tanssijana musiikkivideoissa ja tv-ohjelmissa.

Netta aloitti tanssimisen ollessaan vain 3-vuotias, ja on siitä alkaen tanssinut StepUp Schoolilla. Hän on ollut mukana showtanssin kilpailuryhmissä vuodesta 2007 alkaen, sekä showtanssin koulutusohjelmissa useita vuosia. Menestystä on saavutettu niin SM- kuin MM-kilpailuissa. Netta on tehnyt myös useita menestyneitä kilpailukoreografioita niin lapsille kuin junioreillekin.

Aluksi Netta kävi ainoastaan show-tunneilla, mutta halu ja into tanssiin johti ahkeraan treenamiseen baletti, lattari, street- ja nykytanssitunneille. Showtanssi on kuitenkin pysynyt Netan päälajina.

Ensimmäiset tanssitunnit ja sijaisuudet Netta piti jo 15-vuotiaana. Netan tunneilla tarkoitus on pitää hauskaa ja oppia uutta. Opettajana hän on kannustava, iloinen ja rakentavalla tavalla vaativa. Hän puhuu sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia.

Netta toimii SkidiSKO, Show Lapset ja Show Junnut 1 -ryhmien vastuuopettajana.