Kevätkauden aikataulu ja ilmoittautuminen kevätkaudelle

Kevätkauden 2017 aikataulu on nyt ilmestynyt! StepUp Schoolin kevätkausi alkaa maanantaina 9.1. ja päättyy keskiviikkona 24.5. Ennen kevätkauden alkua 7.–8.1., voi useisiin kevätkauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla. Tiedotamme tutustumistunneista tarkemmin joulukuun aikana. Kevätkaudella tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 13.4. – ma 17.4. eikä vappuna su 30.4. – 1.5. Lisäksi 0,5–15 vuotiaiden tunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla su 19.2. – la 25.2.

Tutustu aikatauluun (PDF): Aikataulu – Kevat 2017

Tunnit ovat avoimia kaikille ikärajojen mukaisesti lukuun ottamatta koulutusohjelmien, muodostelmaryhmien ja varvastekniikkaryhmien tunteja. Seuraavat haut koulutusohjelmiin ja muodostelmaryhmiin ovat kevätkauden päättymisen jälkeen, seuraa kotisivujamme! Varvastekniikkatunneille osallistumisesta on sovittava erikseen opettajan kanssa, ja sille on myös erillinen maksu.

Tutustu kevätkauden hinnastoon (PDF): Hinnasto – Kevat 2017. Tutustu eri lippuvaihtoehtojen ominaisuuksiin hinnasto-sivulla (syyskauden ajan hinnasto-sivulla näkyvät vielä syyskauden hinnat).

Tutustu koulutusohjelmiin ››

UUSIA TUNTEJA

Kokonaan uusina lajeina alkaa Contemporary Jazz 16+ keskitason ja edistyneiden tason oppilaille sekä Easy Street Dance 25+ alkeisoppilaille. Contemporary Jazzia opettaa Jessica Piasecki keskiviikkoisin ja Mindy Lindblom torstaisin Helsingissä. Easy Street Dancea opettaa Maria Serena Järvinen torstaisin Vantaalla. Helsingin toimipisteessä alkavat myös Mette Linturin Hip Hop LA Style ja Vogue Femme -tunnit. Commercial Heels -tunnit alkavat nyt myös Espoossa Heikki Hautajoen johdolla. Aikuisten tuntitarjonta laajenee Vantaalla Pippa Jämsénin Show 25+ alkeet tunnilla lauantaisin.

Muita uusia tunteja Espoossa ovat Maria Serana Järvisen Street 10-12 v. keskitaso -tunti tiistaisin, Jasmin Gesellen Commercial 13–15 v. alkeet perjantaisin sekä Netta Rekomaan Show 10-15 v. alkeet ja Show 10-15 v. keskitaso -tunnit sunnuntaisin. Mindyn Happy Hour 25+ tekee paluun tiistain aamupäivään 7.2. alkaen. Vantaan muita uusia tunteja ovat Jasmin Gesellen Commercial 13-15 v. alkeet ja 13-15 v. keskitaso tunnit tiistaisin, Hanna Kortelaisen Show 13-15 v. alkeet keskiviikkoisin sekä Janni Partasen Disco 13-15 v. alkeet lauantaisin.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle

Ilmoittautuminen kaikille kevätkauden tunneille alkaa maanantaina 19.12. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Syyskauden ilmoittautumiset eivät näy omissa tiedoissa enää syyskauden päätyttyä.

LIPPUJEN OSTAMINEN
Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna syyskauden tuntien yhteydessä 16.12. saakka ja kevätkauden tuntien yhteydessä 9.1. alkaen. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Joulutauolla vastaanotot ovat avoinna vain tutustumispäivien ja joulutauon workshopien yhteydessä. Joulutauon aikana lippuja voi poikkeuksellisesti ostaa myös Helsingin ja Espoon toimistoista sopimalla ajasta etukäteen. Vantaan toimipiste on suljettu joulutauon ajan lukuunottamatta tutustumispäivää.

SYYSKAUDELTA KEVÄTKAUDELLE SIIRTYVÄT VANHOJEN OPPILAIDEN ILMOITTAUTUMISET JA NIIDEN VAHVISTAMINEN
Aikataulu pysyy pitkälti samanlaisena syyskaudelta kevätkaudelle siirryttäessä, toki joitakin aikataulumuutoksia tulee. StepUp School siirtää lähes kaikkien tuntien ilmoittautumiset syyskaudelta kevätkaudelle lauantain 17.12. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa syyskauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon kevätkaudelle. Siirretyt ilmoittautumiset näkyvät kotisivuillamme oppilaan omissa tiedoissa 17.12. alkaen.

Tunnit joiden ilmoittautumiset eivat siirry syyskaudelta 2016 kevatkaudelle 2017

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään tiistaina 20.12. ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo 17.12. valmiiksi voimassaoleva kevät- tai syyskauden lippu, jossa on varauskertoja jäljellä, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Liput ja maksut.

Jokainen tunti, jolle oppilas ilmoittautuu, on vahvistettava erikseen, joten asiakastilillä on oltava riittävä määrä ilmoittautumisen vahvistavia lippujen varauskertoja. Jos tuntiin oikeuttavaa lippua ei osteta, ilmoittautuminen peruuntuu. Syyskaudelle koko kauden Anytime-kortin ostaneiden oppilaiden kevätkauden ilmoittautumiset vahvistuvat automaattisesti.

RYHMÄN VAIHTAMINEN – MUISTA PERUUTTAA VANHA TUNTISI!
Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 19.12. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä omien tietojen kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä viikkotuntien lippu. HUOM! Peruuta vanhat/turhat vahvistamattomat ilmoittautumiset ennen uusien lippujen ostamista, jotta ostamasi liput eivät vahvista vääriä tunti-ilmoittautumisia!