Broadway Jazz

  • Iät: aikuiset, nuoret
  • Toimipisteet: Espoo, Helsinki
  • Vaativuustaso: Alkeet, Edistyneet, Keskitaso
  • Opettajat: Davey van Pas, Jari Saarelainen, Marco Bjurström, Ulriikka Heikinheimo

Broadway Jazz -tunneilla keskitytään otsikon mukaisesti näyttämömusikaalien ja musikaalielokuvien maailmaan. Tunnin alkupuoli koostuu erilaisista tanssiteknisistä perusharjoitteista, lämmittely- ja liikkuvuusosuuksista, jotta tanssimaan päästään turvallisesti ja hyvällä fiiliksellä. Alkeistunnille voi hyvin tulla mukaan, vaikkei kokemusta olisikaan, sillä täällähän sitä yhdessä hankitaan.

Tarkemmat aikataulutiedot mm. ikäryhmistä ja tasoista löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja toimipisteen, viikonpäivän, lajin, ikärajan, tason ja opettajan mukaan).

Askelten ja kuvioiden lisäksi ilmaisu ja tarinankerronta ovat keskeisiä asioita näillä tunneilla ja Broadway Jazz -tunnit toimivat myös hyvänä esiintymisvalmennuksena. Tyyliltään tanssisarjat vaihtelevat suuresti aivan kuten musikaalitkin. Alkulämmittelyosuudessa ollaan paljain jaloin ja tanssiosuuksissa voi käyttää erityyppisiä kenkiä niin halutessaan, mutta paljain jaloin pärjää hyvin koko tunnin. Vaatetuksen keskeisin asia lienee se, että sinun on mukava olla eikä vaatteet estä liikkumistasi.