Nyt on hyvä hetki aloittaa – loppukevään erikoishintaiset kausimaksut myynnissä 4. – 10.3.

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schooliin! Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Päälajimme ovat show ja street sekä niiden alalajit. Tanssituntien lisäksi tarjoamme mm. musiikkiteatteritunteja ja kehonhuoltotunteja.

Tutustu aikatauluun ja ilmoittaudu tunnille ››

Tanssituntien esittelyt ››

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-korteilla.

Kausimaksutarjous viikolle 10

Kausimaksut palaavaat myyntiin viikolla 10, jolloin voit hankkia kausimaksut loppukauden tunneille tarjoushintaan:
  • 40 min – 175 €
  • 55 min – 205 €
  • 70 min – 235 €
  • 85 min – 265 €

Tarjoushintaiset kausimaksut ovat myynnissä verkkokaupassa ja vastaanotossa ajalla 4.-10.3.

Kausimaksu on edullinen ja vaivattomin vaihtoehto, kun käyt tietyllä viikoittaisella tunnilla koko loppukauden ajan.  Tutustu kausimaksuun ja muihin lippuvaihtoehtoihin tarkemmin hinnastosivullamme ››

Ilmoittautuminen Sörnäisten ja Matinkylän tunneille

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täällä. Lue lisää ilmoittautumisohjeesta.

Tunneille voi hyvin tulla mukaan myös kesken kauden. Otathan silloin huomioon, että muut ryhmän oppilaat ovat treenanneet sinua kauemmin ja annathan itsellesi aikaa ottaa muut ”kiinni”. Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta näytöksissä mukana olevilla tunneilla. Tästä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista näillä tunneilla, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa.

Lippujen ostaminen Sörnäisten ja Matinkylän tunneille

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Lippuja voi ostaa vasta rekisteröitymisen jälkeen. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna avoimien tuntien yhteydessä Sörnäisissä ja Matinkylässä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen avoimen viikkotunnin alettua.

Vastaanotossa asioiminen ››

Ilmoittautuminen Tapanilan tunneille

Pop-up -toimipisteessämme Tapanilassa ei ole StepUp Schoolin omaa vastaanottoa ja sen ilmoittautumis- ja maksukäytännöt poikkeavat StepUp Schoolin omien toimipisteiden käytännöistä. Lue lisää Tapanilan tuntien käytännöistä ››