Tule tanssimaan kesätunneille!

Kesällä tanssitaan Helsingin toimipisteessä maanantaista torstaihin kahdessa jaksossa: alkukesän tunnit pidetään kolmen viikon aikana ennen juhannusta: 3.6.–20.6. ja loppukesän tunnit kolmen viikon aikana ennen syyskauden alkua: 22.7.–8.8. Kesätauon aikana 21.6.-21.7. ei ole tunteja. Espoon ja Vantaan toimipisteissä ei ole kesätunteja.

Kesätuntien tanssilajeja ovat Street nuoretStreet aikuiset, CommercialContemporary JazzBalettiShow JazzCommercial HeelsNykytanssiLyrical JazzBroadway JazzHappy HourDancehall Fuusio ja Lattiatekniikka. Lisäksi alkukesästä pääset treenaamaan Dance! ja Improvisaatio -tunneille ja loppukesästä Commercial Jazz -tunneille ja Soseboys -ryhmän omalle Soseboys Special -tunnille.

Kehoa pääset kesällä huoltamaan KehonhuoltoFloor Barre, ja Syvävenyttely -tunneilla sekä alkukesästä myös Power Stretch ja loppukesästä Stretching -tunneille.

Suurin osa kesätunneista on ikärajattomia ja niiden suositusalaikä on 13 vuotta. Lisäksi kesäaikataulussa on tunteja 30+ -ikäisille. Lapsille ja junioreille ei ole omia viikkotunteja kesäkaudella, heille on kuitenkin tarjolla monipuolinen leirivalikoima.

Tutustu aikatauluun ›› (valitse kaudeksi Kesä 2019)

Kesäkauden liput ovat hinnaltaan edullisempia kuin kevät- tai syyskausien liput. Nämä liput ovat voimassa ainoastaan kesäkauden ajan, eikä niitä voi käyttää kevät- tai syyskausilla. Kesäkauden tunteja on mahdollista maksaa myös kevään tai syksyn voimassaolevilla kerta- tai sarjalipuilla, mutta emme hyvitä hinnanerotusta. Vain kesäkauden liput vahvistavat kesäkauden tuntien ilmoittautumiset. Kesäkauden erikoishintaiset liput löytyvät verkkokaupasta erillisen ”Kesäliput” -painikkeen takaa.

Ilmoittautumisohje ››