Aurora Ylinen

Aurora lähti Ouluun opiskelemaan tanssia ja valmistui Oulun ammattikorkeakoulusta showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta keväällä 2019 tanssinopettajaksi (AMK). Tanssin lisäksi hän on opiskellut myös teatteria ja laulua sekä musiikkiteatteria lukion aikana StepUpin Skene-musiikkiteatterikoulussa.

Tanssi ja esiintyminen on ollut tärkeä osa elämää lapsesta asti ja Auroralla onkin erittäin monipuolinen tanssitausta. Showtanssin lisäksi repertuaariin kuuluu mm. jazz- ja nykytanssi, itämainen tanssi, bollywood, latino show ja kokemusta löytyy myös katutanssilajien puolelta.

Aurora on esiintynyt paljon erilaisissa produktioissa kuten musikaaleissa, tanssiteoksissa sekä TV:ssä ja kilpaillut useissa eri tanssikilpailuissa menestyksekkäästi. Kisamenestystä on tullut mm. Latino Show SM-kilpailuista.

Opettajana Auroralle on tärkeää luoda tunneille positiivinen, kannustava ja vuorovaikutteinen oppimisympäristö, jossa jokaisella on hyvä olla. On tärkeää, että liikkeet tehdään oikein ja turvallisesti, omien taipumustensa mukaisesti. Tunneilla tehdään ahkerasti töitä, mokaillaan, opitaan, onnistutaan ja nautitaan tanssista täysillä! Aurora toivoisikin, että oppilaat muistaisivat aina suhtautua treenaamiseen ilon kautta!