Laura Heiskanen

Laura aloitti tanssin harrastamisen jo 3-vuotiaana ja vuosien myötä kivasta harrastuksesta muovautuikin suuri ja tärkeä osa elämää. Laura omaa hyvin monipuolisen tanssitaustan, mutta vahvuuksinaan hän pitää show-, street- ja nykytanssia. Hän on ollut mukana StepUpin showkoulutusohjelmassa vuosina 2012-2015 ja kaudella 2014-2015 hän toimi StepUpilla myös apuopettajana pienten lasten tunneilla ja kisakoreografina lasten IKM-kisoihin.

Laura on esiintynyt paljon pienestä pitäen pienemmissä ja suuremmissa tapahtumissa.  Esiintymiset ovat vaihdelleet pienimuotoisista ulkoilmatapahtumista aina messuihin ja suuriin lavaesiintymisiin asti ja onpa hän pyörähtänyt muutamaan otteeseen tv:ssäkin. Laura on kisannut aktiivisesti vuodesta 2012 alkaen viimeisimpänä saavutuksenaan SM-kulta vuodelta 2014 katutanssimuodostelmasarjassa.

Opettajana Laura on iloinen, reilu ja kannustava. Tunneilla edetään iloisen vauhdikkaalla meiningillä pieniä haasteita sopivasti sekaan ripotellen.  Lauran mielestä parasta opettamisessa on nähdä oivaltamisen ilo oppilaiden kasvoilla ja saada seurata heidän kehitystään. Tavoitteinaan opettajana Laura pitää mukavien muistojen ja onnistumisen elämysten luomista tanssin parissa.