Uusien oppilaiden ilmoittautuminen kevätkaudelle 2020

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schooliin! Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Päälajimme ovat show ja street sekä niiden alalajit. Tanssituntien lisäksi tarjoamme mm. musiikkiteatteritunteja ja kehonhuoltotunteja.

Ennen kevätkauden alkua, 4.–5.1., voi useisiin kevätkauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla ››.

Tutustu lajivalikoimaan ››

StepUp Schoolin kevätkausi alkaa tiistaina 7.1. ja päättyy perjantaina 22.5. Kevätkaudella tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 9.4. – ma 13.4., vappuna to 30.4. – pe 1.5. eikä helatorstaina 21.5. Lisäksi hiihtolomaviikolla su 16.2. – la 22.2. pidetään vain 16+, 30+ ja 60+ ikäryhmien tunnit sekä ikärajattomat tunnit.

Tunneille voi hyvin tulla mukaan myös kesken kauden. Otathan silloin huomioon, että muut ryhmän oppilaat ovat treenanneet sinua kauemmin ja annathan itsellesi aikaa ottaa muut ”kiinni”. Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta niillä tunneilla, jotka esiintyvät oppilasnäytöksissä. Tästä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista niillä tunneilla, jotka ovat mukana oppilasnäytöksissä, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa. Ryhmäjako näytöksissä esiintyvistä ryhmistä julkaistaan noin kuukautta ennen oppilasnäytöksiä. Oppilasnäytökset ovat 23.–25.5.

Tutustu aikatauluun ››

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-korteilla.

Tutustu hinnastoon ››

Ilmoittautuminen kevätkaudelle

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täältä. Lue lisää ilmoittautumisohjeesta.

Lippujen ostaminen
Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Lippuja voi ostaa vasta rekisteröitymisen jälkeen. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kevätkauden tuntien yhteydessä 7.1. alkaen kaikissa toimipisteissä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Joulutauolla vastaanotot ovat avoinna vain tutustumispäivien ja joulutauon kurssien yhteydessä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Joulutauon aikana lippuja voi poikkeuksellisesti ostaa myös Helsingin ja Espoon toimistoista sopimalla ajasta etukäteen. Vantaan toimipiste on suljettu joulutauon ajan lukuunottamatta tutustumispäiviä.

Olitko oppilaana jo syyskaudella? Tiedote vanhojen oppilaiden ilmoittautumisesta kevätkaudelle löytyy täältä ››