Uusien oppilaiden ilmoittautuminen syyskaudelle 2020

Tervetuloa tanssimaan StepUp Schooliin! Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Päälajimme ovat show ja street sekä niiden alalajit. Tanssituntien lisäksi tarjoamme mm. musiikkiteatteritunteja ja kehonhuoltotunteja. Ennen tanssikoululle tuloa tutustu korona-ajan poikkeusohjeistukseen.

Tutustu lajivalikoimaan ››

StepUp Schoolin syyskausi alkaa maanantaina 10.8. ja päättyy perjantaina 18.12. Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 31.10. eikä itsenäisyyspäivänä 6.12.

Tunneille voi hyvin tulla mukaan myös kesken kauden. Otathan silloin huomioon, että muut ryhmän oppilaat ovat treenanneet sinua kauemmin ja annathan itsellesi aikaa ottaa muut ”kiinni”. Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta alle 16-vuotiaiden tunneilla. Tästä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista alle 16-vuotiaiden tunneilla, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa. Oppilasnäytökset toteutetaan virtuaalisesti. Lue lisää kotisivujemme ajankohtaista-palstalta.

Tutustu aikatauluun ››

Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset. Voit käydä tunneilla oman tahtisi mukaan joko kertalipuilla, sarjalipuilla, kausimaksuilla tai Anytime-korteilla.

Tutustu hinnastoon ››

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täällä. Lue lisää ilmoittautumisohjeesta.

Lippujen ostaminen
Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Lippuja voi ostaa vasta rekisteröitymisen jälkeen. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna syyskauden tuntien yhteydessä 10.8. alkaen kaikissa toimipisteissä. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua.

Olitko oppilaana jo kevät- tai kesäkaudella? Tiedote vanhojen oppilaiden ilmoittautumisesta syyskaudelle löytyy täältä ››